TV & Media

Ζευγάρι ο Μπραντ Πιτ με τη Σαρλίζ Θερόν; Βρήκε ξανά τον έρωτα στην αντίζηλο της Τζολί; (εικόνες)

Οργιάζουν οι φήμες για το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Σαρλίζ Θερόν
Αντζελίνα Τζολί, Μπραντ Πιτ, Σαρλίζ Θερόν/© EPA/NEIL HALL EPA/FRANCK ROBICHON EPA/NEIL HALL

Από τα μέσα του περασμένου Οκτωβρίου είχε σκάσει η βόμβα της νέας θυελλώδους σχέσης του 55χρονου Μπραντ Πιτ με τη Νοτιοαφρικανή σταρ του Χόλιγουντ, Σαρλίζ Θερόν. Λίγοι πίστεψαν τότε τα δημοσιεύματα, αλλά σήμερα η βρετανική «The Sun» βάζει το χέρι της στη... φωτιά. Αποκαλύπτει ότι ο Μπραντ Πιτ είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος με μία από τις μεγαλύτερες αντίζηλες της πρώην συζύγου του, Αντζελίνα Τζολί.

Το βρετανικό δημοσίευμα αναφέρει παρεμπιπτόντως ότι το προξενιό έγινε από τον Σον Πεν, ο οποίος για τουλάχιστον τρία χρόνια διατηρούσε σχέση με την 43χρονη Θερόν.

Η «Sun» υποστηρίζει ότι το ειδύλλιο ξεκίνησε την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και ότι είναι «η πρώτη σοβαρή σχέση του Πιτ μετά το διαζύγιο με την Τζολί, το 2016».

Σαρλίζ Θερόν
Σαρλίζ Θερόν / © EPA/MIKE NELSON


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνώρισε τη 43χρονη Σαρλίζ Θερόν σε ένα πάρτι. Τα δημοσιεύματα, μάλιστα, φιλοξενούν λεπτομέρειες από εκείνη την πρώτη μοιραία συνάντηση. Αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει χαρακτηριστικά: «Εκείνη έπινε βότκα, αυτός εμφιαλωμένο νερό (μετά τον χωρισμό του με την Τζολί αποφεύγει το αλκοόλ). Όλο το βράδυ ήταν  επικίνδυνα κοντά κι αυτός είχε συνέχεια το χέρι του στη μέση της. Έδειχναν και οι δύο πολύ χαρούμενοι». H πηγή της εφημερίδας υποστηρίζει πως το νέο ζευγάρι συναντιέται περίπου ένα μήνα, αρχικά σε φιλικό και χαλαρό επίπεδο, αλλά πλέον αισθάνεται τη μεταξύ του σχέση να έχει περάσει σε ένα άλλο, νέο επίπεδο. 

Σαρλίζ Θερόν-Σον Πεν
Σαρλίζ Θερόν-Σον Πεν/© EPA/SEBASTIEN NOGIER

Να αναφέρουμε ότι και η Θερόν είναι μητέρα. Έχει υιοθετήσει δύο παιδιά. Ο γιος της Τζάκσον είναι 7 ετών και η κόρη της Όγκοστ, 3 ετών. Μην ξεχνάμε ότι ο Πιτ είναι πατέρας επτά παιδιών.

Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί
Μπραντ Πιτ-Αντζελίνα Τζολί / © EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ορκισμένες αντίζηλες

Τα ΜΜΕ εμφανίζουν τις Τζολί-Θερόν ορκισμένες αντίζηλες καθώς η Αντζελίνα φέρεται να έχει κατ' επανάληψη «φάει» ρόλους της Θερόν σε διάφορες ταινίες και το αντίθετο.

Το RadarOnline γράφει ότι ο «πόλεμος» κλιμακώθηκε το 2017 όταν προτάθηκε και στις δύο γυναίκες να παίξουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Bride of Frankenstein.

Ήδη οι παπαράτσι έχουν αρχίσει να την ακολουθούν ξανά και την απομονωμένη Αντζελίνα.

Η Daily Mail την Κυριακή έβγαλε θέμα με τίτλο: «Η πρώτη εμφάνιση της Τζολί μετά τις φήμες ότι Πιτ - Θερόν είναι ζευγάρι». Μάλιστα, το άρθρο αναφέρει ότι Θερόν - Τζολί είναι ορκισμένες εχθρές από παλιά, αφού η σχέση τους είναι εκρηκτική με αφορμή κάποιους ρόλους σε ταινίες.

Σαρλίζ Θερόν
Σαρλίζ Θερόν / © EPA/ANDREW GOMBERT

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ