TV & Media

Αμετάκλητος ο χωρισμός για τον Δημήτρη Αποστόλου

Μετά από 12 χρόνια γάμου

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
apostolou
Δημήτρης Αποστόλου - Μάγδα Πένσου/ © EUROKINISSI/ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/ΑΡΧΕΙΟΥ

Καμία περίπτωση επανασύνδεσης για τον αγαπημένο σεναριογράφο Δημήτρη Αποστόλου με την επί 12 χρόνια σύζυγό του και ηθοποιό Μάγδα Πένσου.

Μετά από αρκετές προσπάθιες φαίνεται πώς δεν τα κατάφεραν αφού σήμερα ο ίδιος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Espresso, κάνει λόγο για αμετάκλητο χωρισμό.

Ο Δημήτρης Αποστόλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου του, το οποίο έγραψε μαζί με την Κατερίνα Γιαγτζόγλου με τίτλο «Καμία σχέση», μίλησε μεταξύ άλλων και για τον χωρισμό του.

«Ήταν σαν να πήδηξα από τον βράχο της παιδικότητάς μου κι έσκασα στο κενό της επόμενης ημέρας. Πάντως, σήμερα έχω μπει σε μια κανονικότητα. Όλα καλά» είπε ενώ αναφερόμενος στο διαζύγιό του είπε ότι «Θα το προχωρήσω, για να εξασφαλιστούν οι διαχειριστικοί τρόποι επικοινωνίας με τα παιδιά μου».

Ωστόσο, ανακαλώντας τα 12 χρόνια γάμου του δήλωσε πως ήταν «Ότι καλύτερο συνέβη στη ζωή μου. Από τα πιο ωραία, για τη Μάγδα, τα παιδιά μας, τα ταξίδια, τις αλήθειες μας. Μάλλον έπρεπε να τελειώσει εκεί, γιατί ήταν πολύ σπουδαίο για να γίνει νιανιά».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ