- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ο Έλληνας σωματοφύλακας των Καρντάσιαν αποκαλύπτει τις παραξενιές τους (video)
Ο Ντέμη Βαλκάνος αποκαλύπτει και ποια θεωρεί ότι είναι πιο όμορφη
Ένας Έλληνας είναι ένας από τους βασικούς σωματοφύλακες της οικογένειας Καρντάσιαν και όπως είναι φυσικό περνάει πολλές ώρες μαζί τους. Ο λόγος για τον Ντέμη Βαλκάνο, ο οποίος μεγάλωσε στην Ερέτρια, αλλά τα τελευταία 12 χρόνια ζει στις ΗΠΑ όπου παντρεύτηκε και απέκτησε μία κόρη.
Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και εξήγησε πώς βρέθηκε να δουλεύει για την οικογένεια, ενώ για τις διάσημες σταρ είπε: «Δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά, περίπου 14-15 ώρες την ημέρα, κάνουν απίστευτα ταξίδια, πρέπει να εμφανιστούν, να είναι ευδιάθετες...».
Ο ίδιος διαψεύδει τις φήμες για επικούς τσακωμούς μεταξύ των αδελφών, περιέγραψε όμως πώς ένιωσε όταν βρέθηκε μπροστά στον καυγά μίας με τον σύζυγό της. «Ήμουν μπροστά σε κορυφαίο καβγά που ευχόμουν να εξαφανιστώ, να υπάρχει πέτρα να κρυφτώ. Ήταν ο άνδρας της μίας από την Καρντάσιαν, αυτήν την είχε πιάσει μια άσχημη ημέρα, εκείνος είχε ακυρώσει όλα τα τουρ του εκείνη την ημέρα και τσακώθηκαν άσχημα. Στο δωμάτιο που ήταν το ζευγάρι έγινε χαμός. Εγώ φοβήθηκα απλώς μην κάνει κακό σε κάποιον», είπε.
Για τον ίδιο η πιο όμορφη είναι η Κένταλ Τζένερ για την οποία αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια την έχει αναλάβει ο πλαστικός της Κιμ.
Ο Βαλκάνος που έχει εργαστεί στο παρελθόν και με την Μπιγιονσέ, μίλησε και για το πιο περίεργο πράγμα που του έχει ζητηθεί να κάνει χωρίς να αποκαλύπτει ποια ήταν η εντολέας. Σύμφωνα με τον ίδιο ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη στο Λος Αντζελες με το αεροπλάνο και γύρισε πίσω επειδή κάποιο από τα άτοαμ που φύλαγεβ είχε ξεχάσει το φαγητό της στο ψυγείο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πλατφόρμα απαντά στις κατηγορίες για «κλεμμένο υλικό» και «συκοφάντηση»
Η αγαπημένη σειρά ξανά στις οθόνες 20 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο
Ποιο μοντέλο είχε τη χειρότερη φωτογραφία
Ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιήθηκε παράνομα κλεμμένο υλικό - Τι απαντά ο 50 Cent
Το παρασκήνιο της υπόθεσης που οδήγησε τον ράπερ στη φυλακή, στο ντοκιμαντέρ «Sean Combs: The Reckoning»
Ο ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Της Ελλάδος τα παιδιά»
Το πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι τεχνικοί
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές για τη δημιουργία σειράς ή ντοκιμαντέρ
«Δεν θα επιτρέψω να με θέσει σε κίνδυνο στην πιο σημαντική στιγμή της ζωής μου»
Μαζική διάδοση παραπληροφόρησης από το δίκτυο Pravda - Αυξανόμενη επιρροή σε μηχανές αναζήτησης
Η ηθοποιός που πάνω της στηρίχθηκε ένας ολόκληρος τηλεοπτικός σταθμός μιλάει για το όργιο φημών με πρωταγωνίστρια την ίδια
Όσα είπε η δημοσιογράφος για το περιστατικό ανάμεσα στον Απόστολο Γκλέτσο και τη Σοφία Μουτίδου
Τα ανοιχτά μικρόφωνα τη λάθος στιγμή στην εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
Οι εξελίξεις, πέρα από εξαιρετικά απογοητευτικές για την ακεραιότητα της mainstream δημοσιογραφίας, θα πρέπει να είναι και πηγή προβληματισμού
Ο παρουσιαστής ξέσπασε εναντίον της ηθοποιού
Οι πέντε πρωταγωνιστές και η «Αμαλία» στα παρασκήνια 20 χρόνια μετά
Το άγνωστο περιστατικό για το οποίο ο τραγουδιστής έχει μετανιώσει
Τι είπε ο ηθοποιός για την επιτυχία της σειράς
«Αν θες να με πας στα δικαστήρια, ο δρόμος ανοιχτός» - Η αντίδραση του παρουσιαστή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.