TV & Media

Ο παππούς Κάρολος αποκάλυψε το όνομα του μωρού του Χάρι και της Μέγκαν

Και το όνομα αυτού...

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
charles.jpg
© EPA/DEAN LEWINS

Μπορεί για τους Βρετανούς και τον υπόλοιπο κόσμο να είναι ο πρίγκιπας Κάρολος, αλλά για το μωρό του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δεν είναι παρά ο παππούς.

Ο ευτυχισμένος παππούς, λοιπόν, αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο εγγονός ή η εγγονή του. Το νέο βασιλικό μωρό θα έχει το όνομα Κάιλι ή Σέιν και κανένα από τα δύο δεν είναι συνηθισμένα για τη βασιλική οικογένεια.

Τα συγκεκριμένα ονόματα προτάθηκαν στον Πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στη χώρα όπου αποφάσισαν να ανακοινώσουν και την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας του Σάσσεξ, στην Αυστραλία.

Η αποκάλυψη δε του ονόματος έγινε κατά την διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο Πρίγκιπας Κάρολος προς τιμήν της εκατονταετηρίδας του Αυστραλιανού Σώματος, που είναι και η πιο παλιά διπλωματική θέση της χώρας.

«Παρεμπιπτόντως, κυρίες και κύριοι, ο γιος μου Χάρι μου είπε ότι κατά την πρόσφατη περιοδεία τους στην Αυστραλία, ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν αμέτρητες προτάσεις για την ονομασία του επερχόμενου μωρού τους. Μάλιστα υποψιάζομαι πως τα δύο επικρατέστερα είναι το Κάιλι για το αν είναι κορίτσι και Σέιν για το αν είναι αγόρι. Ενδέχεται  επίσης να κάνουν και έναν κατάλογο με τις επιλογές τους», αποκάλυψε ο Πρίγκιπας Κάρολος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ