- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Έλενα Χριστοπούλου: Όμορφα τα κορίτσια του GNTM αλλά δεν είναι και η Ανδριάνα Λίμα
Τι είπε η coach για τα «κορίτσια» της
Αποκαλυπτική είναι η Έλενα Χριστοπούλου, η coach του Greece's Next Top Model, για τα κορίτσια που συμμετέχουν στο ριάλιτι.
Ωστόσο, η κ. Χριστοπούλου δεν φαίνεται να πιστεύει και ιδιαίτερα στις ικανότητές τους.
«Έχουμε κορίτσια της διπλανής πόρτας τα οποία δεν είναι τα φοβιστικά πρότυπα της ομορφιάς. Δεν μπήκε η Αντριάνα Λίμα, δίχως να μειώνω τα κορίτσια. Είναι άλλα πλάσματα και η καθεμία ξεχωριστή. Κάτι ωραίο έχουμε όλες. Όλοι έχουμε μια ομορφιά. Η επιτυχία του είναι αυτή. Αγγίζει τις γυναίκες σε κάποιο σημείο, σαν καρφί στην καρδιά κάποιες φορές. Είναι μια παραγωγή που θα μπορούσε να σταθεί παντού».
Αναφερόμενη δε, για το ποιες θα μπορούσαν να κάνουν διεθνή καριέρα είπε: «Κάποιες θα μπορούσαν. Είναι μετρημένες στα δάχτυλα. Είμαστε ένας λαός που έχει μάθει πάρα πολύ στα εύκολα. Μπορώ να σου πω για 55 κοπέλες που πήγαν στο εξωτερικό και γύρισαν και δεν ξαναέκαναν κάτι.
Η Καγιά όμως, που πολλοί αναρωτιούνται τι έκανε, έκανε πολλά. Έχει παλέψει πάρα πολύ από τα 14 της. Ήταν πολύ μικρή και δούλεψε σκληρά. Πρέπει να είσαι αυστηρός και δίκαιος. Για αυτό είναι έτσι η Βίκυ, γιατί ξέρει. Δεν μπορεί να έρχεται και να σου λέει κάποια «δεν περπατάω στην εξέδρα στην πισίνα» θαρρείς και από κάτω έχει καρχαρίες! Δεν πρόκειται να κάνουμε pampering στο "δεν μπορώ"», λέει η ίδια στο Gala.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μυστικά των νέων επεισοδίων - Κάποιοι κάνουν νέα αρχή, κάποιοι αλλάζουν συνήθειες
Έχει ταυτοποιηθεί ένα ακόμη άτομο
Η ανακοίνωση του καναλιού
Η γλυκιά διακοπή σκόρπισε χαμόγελα στον τηλεοπτικό αέρα
Τριάντα επτά χρόνια μετά την πρώτη προβολή του «Στο Κάμπινγκ»
Η αποχώρηση πραγματοποιείται σε κλίμα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού
Ποια πρόσωπα αλλάζουν ανά κανάλι
Βασίλης Μπισμπίκης, Αντώνης Μυριαγκός, Μαριάννα Κιμούλη και Δημήτρης Καπετανάκος - Το βιβλίο του Μένιου Σακελλαρόπουλου
Τη δημοσιογράφο κάλυψε και ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος
Ο δημοσιογράφος που θα βρεθεί στο πλευρό τους
Η ανάρτηση του Φοίβου Παπαδάκη για τους νέους παρουσιαστές, Παυλόπουλο και Χιώτη
Ο Άρης Χαλκιάς έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση μέσα από τα social media
Το «αντίο» της δημοσιογράφου μετά την παραίτησή της και η αμφίσημη τοποθέτησή της
Το ανατρεπτικό ντοκιμαντέρ για τη νέα γενιά και τη σχέση της με την αγορά εργασίας
Η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού
Ο μετεωρολόγος σε νέα τηλεοπτική στέγη
Θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι το τέλος της φετινής εκπομπής που παρουσιάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.