- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Περιφέρεια Κρήτης κυκλοφόρησε μια ταινία μικρού μήκους για να προσελκύσει την κινηματογραφική βιομηχανία στο νησί. Μέσα σε 6:25 λεπτά ένας σκηνοθέτης προσπαθεί να πείσει έναν «δύσκολο» παραγωγό για την επόμενη ταινία του. Το στόρι είναι κάπως μπερδεμένο μιας και προσπαθεί να συνδυάσει τις περιπέτειες του Φιλέα Φόγκ (Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες) με την αισθηματική περιπέτεια.
Ο παραγωγός δεν πείθεται -ιδίως για τα γυρίσματα σε όλο τον κόσμο που αυξάνουν το κόστος της παραγωγής. Όμως ο σκηνοθέτης του εξηγεί ότι το φιλμ μπορεί να γυριστεί εξ ολοκλήρου στην Κρήτη. Πρωταγωνιστής είναι ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Ορφανός.
Δεν γνωρίζουμε το κόστος της συγκεκριμένης διαφημιστικής ταινίας μικρού μήκους αλλά σε κάθε περίπτωση η Περιφέρεια Κρήτης επέλεξε ένα αυτονόητο τρόπο διαφήμισης –τουλάχιστον σε πρώτο επίπεδο. Η προσέλκυση μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών είναι δύσκολη υπόθεση αλλά σε αυτή τη χρονική στιγμή είναι ευρέώς γνωστό ότι τα στούντιο προσπαθούν εναγωνίως να ρίξουν το κόστος παραγωγής -από αυτή την άποψη το timing δείχνει κατάλληλο.
Είναι πολύ βασικό η ταινία μικρού μήκους να φθάσει «στα κέντρα αποφάσεων» του παγκόσμιου σινεμά και να συνοδεύεται από πληροφορίες που αφορούν αυτούς που βάζουν τα λεφτά. Ένα καλό φιλμ που προβάλλει τις ομορφιές δεν φθάνει για να προσελκύσεις παραγωγούς. Η Κρήτη έχει απίστευτες εναλλαγές τοπίων και μπορεί να είναι ιδανική για γυρίσματα αλλά αυτό που ενδιαφέρει ένα στούντιο είναι οι παροχές και διευκολύνσεις από την πολιτεία που μπορούν να κάνουν την δουλειά του πιο εύκολη και γρήγορη -άρα και πιο φθηνή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη
Το φινάλε είχε έντονη συναισθηματική φόρτισ
Οι αιχμές του παρουσιαστή για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στον ΑΝΤ1
Έναν μήνα μετά το πρόωρο φινάλε της εκπομπής
«Το ONE στέκεται σταθερά στο πλευρό των δημοσιογράφων του» σημειώνει ο τηλεοπτικός σταθμός
Το στιγμιότυπο από τη συνάντησή τους και τα όμορφα λόγια για τον παρουσιαστή
Η νέα δημοσκόπηση της QED για το pod - Σταύρος Θεοδωράκης και Αντώνης Καρπετόπουλος αναλύουν τα δεδομένα
Όσα αποκαλύπτουν οι ηθοποιοί στα τελευταία γυρίσματα της σεζόν
Τέλος της πορείας του στον ΑΝΤ1;
«Υπάρχει μια σταθερή επαφή με τον κόσμο, πολλών ετών»
Ο όμιλος ευχαριστεί τον Βασίλη Χιώτη για τη συνεισφορά του και δημοσιοποιεί τη δήλωσή του μετά την αποχώρηση
Οι πιο επιτυχημένες καμπάνιες είναι εκείνες που μετατρέπονται σε προϊόντα, εμπειρίες και αφορμές για συζήτηση
Η ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Νέα πρόεδρος επανεξελέγη η Delphine Ernotte Cunci
Η επιστροφή από την Ολλανδία, η εντυπωσιακή οντισιόν και το έπαθλο που έλαβε
«Έγιναν κάποια πράγματα...»
Τρεις κύκλοι των 8 επεισοδίων
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.