TV & Media

Το νέο φλερτ της Τζένιφερ Άνιστον αποκαλείται «τιτάνας»

Δημοσιεύματα θέλουν την όμορφη ηθοποιό να βγαίνει ξανά ραντεβού, αναρρώνοντας από το χωρισμό της με τον Τζάστιν Θερού

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aniston.jpg
© Ethan Miller /Getty Images / ideal images

Αν και κάποιες φήμες τη θέλουν να περνάει άσχημα μετά το διαζύγιό της με τον Τζάστιν Θερού, η Τζένιφερ Άνιστον έχει βαλθεί να διαψεύσει τους καλοθελητές και φαίνεται ότι αναρρώνει από τον χωρισμό της, γυρίζοντας σελίδα στη ζωή της.

Οι δύο ηθοποιοί του Χόλιγουντ ήταν μαζί για 7 ολόκληρα χρόνια, καθώς έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2011, αρραβωνιάστηκαν τον Αύγουστο του 2012 και παντρεύτηκαν τρία χρόνια μετά, ενώ ο χωρισμός ανακοινώθηκε 4 ημέρες μετά τα 49α γεννέθλια της Άνιστον.

 

 

Επιπλέον η αγαπημένη ηθοποιός είχε τελευταία να αντιμετωπίσει τα δημοσίευματα που έδειχναν την καλύτερή της φίλη Έμα Στόουν να έχει πα΄ρει τη θέση της στο πλευρό του θερού.


Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, η ηθοποιός φαίνεται ότι δεν ασχολείται με τα δημοσίευματα και μάλιστα ανοίγει νέα κεφάλαια στη ζωή της. Σύμφωνα με το Us Weekly  αυτή την περίοδο η αγαπημένη ηθοποιός έχει βγει δύο ραντεβού, το πρώτο είναι με έναν «τιτάνα της τεχνολογίας» και το δεύτερο με έναν «δημιουργικό τύπο».

aniston1.jpg

Σύμφωνα με τις πηγές του περιοδικού «Η Άνιστον γνωρίστηκε με τον «τιτάνα της τεχνολογίας» μέσω κοινών γνωστών, ο ίδιος μάλιστα πήρε διαζύγιο πρόσφατα από τη γυναίκα του και διεκδικεί έντονα την ηθοποιό» Στο ίδιο δημοσίευμα μια δεύτερη πηγή μιλάει για ένα ακόμα φλερτ με πρωταγωνίστρια την Άνιστον και έναν άντρα που ασχολείται με το δημιουργικό κομμάτι της βιομηχανίας και μάλιστα τον γνώρισε στη δουλειά λίγους μήνες πριν.» 

Life is not about waiting for the storm to pass but learning to dance in the rain.

Το The Cut που με τη σειρά του προσπαθώντας να κάνει μια σύνδεση και να βρει μια άκρη ως προς τη δεύτερη μαρτυρία εικάζει πως μάλλον  αυτές οι επαφές προέρχεται από την πιο πρόσφατη συνεργασία της Άνιστον. Η ηθοποιός αυτό το διάστημα δουλεύει σε ένα πρότζεκτ με τη  Ριζ Γουίδερσπουν για το Apple TV, προτζεκτ που συνδυάζει και την τεχνολογία αλλά και τη δημιουργικότητα.  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ