- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πριγκίπισσα Νταϊάνα και Μπράιαν Άνταμς: Απλά φίλοι ή φίλοι με προνόμια; (video, εικόνες)
Ο Καναδός ροκάς των 90s προέβη σε αποκαλύψεις για τις φήμες περί ειδυλλίου με τη θλιμμένη πριγκίπισσα της Αγγλίας
«Ήμασταν πολύ καλοί φίλοι» με την πριγκίπισσα Νταϊάνα. Αυτό είπε ο Καναδός ροκάς της δεκαετίας του '90 Μπράιαν Άνταμς χωρίς να επιβεβαιώνει ή να διαψεύδει εάν ήταν μόνο φίλοι ή φίλοι με προνόμια με την εκλιπούσα πριγκίπισσα της Ουαλίας.
Ως φιλοξενούμενος του Άντι Κοέν στην εκπομπή «Watch What Happens Live» ο Καναδός κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούσαν κάποτε περί ενός ρομαντικού ειδυλλίου με την εκλιπούσα μητέρα του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ.
«Κυκλοφορούσαν φήμες ότι εσύ και η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχατε σχέση», ρώτησε ο οικοδεσπότης της εκπομπής τον καλεσμένο του Μπράιαν Άνταμς.
Και πρόσθεσε: «Ο μπάτλερ της έλεγε ότι σε είχε δει να μπαίνεις στα μπαίνεις στα κρυφά στο παλάτι του Κένσινγκτον. Πώς θα χαρακτήριζες τη σχέση με την πριγκίπισσα Νταϊάνα», πρόσθεσε και ο μουσικός απάντησε: «Κολλητοί φίλοι και δεν με έβαζε στα κρυφά, αλλά εμφανιζόμουν κανονικά».
Ο Βρετανός παρουσιαστής συνέχισε την πίεση προς τον Καναδό ρωτώντας: «ήσασταν απλοί φίλοι ή φίλοι με προνομία;». Ο Άνταμς δίστασε, κόμπιασε και είπε: «Ήμασταν απλά… καλοί φίλοι».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρεις κύκλοι των 8 επεισοδίων
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.