

Η 60χρονη Έλεν ντε Τζένερις επιστρέφει στο stand-up comedy με μία περιοδεία για περιορισμένες όμως εμφανίσεις στις δυτικές ακτές των ΗΠΑ, τον προσεχή Αύγουστο.
Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ενός από τα πιο δημοφιλή talk show στην αμερικανική τηλεόραση αναμένεται να επισκεφθεί τρεις πόλεις για συνολικά 8 νύχτες, όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία παραγωγής Live Nation.
Η Ντε Τζένερις ξεκίνησε την καριέρα της το 1980 πρωταγωνιστώντας σε αυτό το είδος κωμωδίας, όπου ο ηθοποιός βρίσκεται σε άμεση επαφή με το κοινό, στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη προτού καταπιαστεί με το σόου "Ellen".
Έκτοτε, η ακτιβίστρια υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων αναδείχθηκε σε μία από τις πλέον επιτυχημένες οικοδέσποινες talk show στις ΗΠΑ με το "The Ellen DeGeneres Show" που έχει βραβευθεί με 30 Emmy.
Η ίδια δεν έχει προς το παρόν εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να επιστρέψει στο stand-up comedy έπειτα από τόσα χρόνια, ωστόσο η περιοδεία της θα αποτελέσει τη βάση ενός κωμικού σόου που θα προβληθεί στο Netflix αργότερα το 2018.
Η Έλεν ντε Τζένερις θα επισκεφθεί το Σαν Ντιέγκο, το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ για τις ανάγκες της stand-up comedy περιοδείας της, το διάστημα 10-23 Αυγούστου.
I’m doing my first standup shows in 15 years. I’m coming to Seattle, San Francisco and San Diego. Come see me. https://t.co/KTmQLV14kl pic.twitter.com/TfLarGG1t3
— Ellen DeGeneres (@TheEllenShow) June 14, 2018