TV & Media

Η μαμά Μαρκλ θα συνοδεύσει και θα παραδώσει τελικά τη νύφη Μέγκαν στον πρίγκιπα Χάρι (εικόνες)

Βγήκε από το κάδρο του γάμου ο πατέρας της Αμερικανίδας μετά το σκάνδαλο με τους παπαράτσι

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
meghan-markle-doria-ragland.jpg

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα συνοδεύσει και δεν θα παραδώσει την κόρη του στον πρίγκιπα Χάρι. Ο ίδιος είπε η μητέρα της και πρώην σύζυγός του, Ντόρια, θα ήταν «καλύτερη επιλογή» για να συνοδεύσει τη νύφη στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Ουίνσδορ.

Ο Τόμας Μαρκλ δεν πρόκειται να παραστεί στο γάμο. Πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο μετά το σκάνδαλο με τις στημένες φωτογραφίες για τους παπαράτσι. Ο 73χρονος κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με έναν πααράτσι για να σκηνοθετήσουν μια σειρά φωτογραφιών ενόψει του γάμου. Διατείνεται επίσης ότι από την έκταση που πήρε το σκάνδαλο έπαθε καρδιακή προσβολή.

meghan-markle-doria-ragland-2015-1525107330.jpg


Η Ντόρια Ράγκλαντ θα πετάξει στη Βρετανία από το Λος Άντζελες και θεωρείται το «φαβορί» για να παραδώσει την Μέγκαν Μαρκλ στον γαμπρό. Οι εταιρείες στοιχημάτων δίνουν 2/1 πιθανότητες στον πρίγκιπα Κάρολο να συνοδεύσει το γιο του στην εκκλησία και 5/1 να συνοδεύσει ο πρίγκιπας Ουίλιαμ την Μέγκαν Μαρκλ.

markle_dad2.jpg

markle_dad3.jpg

Φίλοι πολύ κοντά στη μέλλουσα νύφη είπαν στην Daily Mail ότι η Μέγκαν είναι ιδιαίτερα ταραγμένη εξαιτίας της ιστορίας με τον πατέρα της. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.