TV & Media

Λαζόπουλος για Αυλωνίτου: «Παρά τα διδακτορικά, δεν έχει ιδέα από σάτιρα»

Η απάντηση στο «είμαι ωραία, μορφωμένη και με πολιτικό λόγο» της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
lazopoulos_new.jpg

Ο Λάκης Λαζόπουλος δηλώνει ότι αποδέχεται το «μανιφέστο της αυτοεκτίμησης» της βουλευτή Ελένης Αυλωνίτου του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά σημειώνει ότι «παρά τα διδακτορικά, σίγουρα δεν έχει ιδέα πώς λειτουργούσε και πώς λειτουργεί η σάτιρα».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κωμικός στο περιοδικό Down Town απαντά στον χαρακτηρισμό του «κομπλεξικού» που του προσέδωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. «Κομπλεξικός είναι κυρίως αυτός που δεν μπορεί να δει τον εαυτό του σε άλλον καθρέφτη παρά μόνο στον δικό του. Μια πλούσια γυναίκα στην Εκάλη σχολιάζει ότι αυτής δεν της αρέσει κατά τη δική της κρίση. Αυτό είναι ο ρόλος. Τα διδακτορικά δεν είναι διαβατήριο για να αντιλαμβάνεται κανείς το χιούμορ. Η σάτιρα πάντως δέχεται και τη γνώμη της κυρίας Αυλωνίτου. Ο καθένας είναι ελεύθερος να λέει τις σκέψεις του», δήλωσε ο κ. Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για το ξεβλάχεμα της Ελλάδας από τον Κωστόπουλο, αλλά και για το γεγονός ότι διαμένει σε διαμέρισμα 40 τμ. «Όταν λέω ότι μένω στα 40 τετραγωνικά, εννοώ ότι ο χώρος που εγώ χρησιμοποιώ είναι 40 τετραγωνικά. Το ρήμα δεν είναι «έχω», το ρήμα είναι «μένω». Εγώ τα ελληνικά μου έχω μάθει να τα προσέχω, γιατί είμαι συγγραφέας. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν και άνθρωποι μέσα στα πάνελ που δεν έχουν τη γνώση να δώσουν την πρέπουσα σημασία στα ρήματα. Για να το ξεκαθαρίσω λοιπόν: Ναι, μένω σε 40 τ.μ. σπίτι. Δίπλα είναι το γραφείο μου που είναι 0 τ.μ., άρα το σύνολο είναι 100 τ.μ. Και επίσης 14 χρόνια έμενα σε 55 τ.μ., και αυτή είναι η αλήθεια. Όχι, όμως, ότι δεν έχω ένα σπίτι στην Πάρο που είναι μεγάλο ή ένα άλλο σπίτι στη Σέριφο που είναι μεγαλύτερο και δεν θυμάμαι να παρακάλεσα ποτέ κάποιον να μου μεγαλώσει τα τετραγωνικά».

Τέλος για τον κ. Κωστόπουλο είπε: «Ό,τι και να γίνει, ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι ακόμα από τον Βόλο και εγώ ακόμα από τη Λάρισα. Νομίζω ότι αυτό απαντά σε όλα». 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ