- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Η Ερμιόνη του Χάρι Πότερ ερωτεύτηκε σταρ του Glee (εικόνες)
Η ακτιβίστρια Έμα Γουάτσον δείχνει ευτυχισμένη με τον Κορντ Όβερστριτ
Η επιστήθια φίλη του Χάρι Πότερ, Ερμιόνη, ερωτεύτηκε ή δοκίμασε κάποιο φίλτρο αγάπης και την έπιασε. Η ακτιβίστρια Έμα Γουάτσον με πλατύ χαμόγελο και καθόλου θυμωμένη «συνελήφθη» από τους παπαράτσι να κρατά σφιχτά το χέρι του πρώην σταρ του τηλεοπτικού μιούζικαλ, Glee, Κορντ Όβερστριτ.
Οι φήμες για το ειδύλλιο κυκλοφορούσαν εδώ και καιρό, αλλά το ζευγάρι φαίνεται έτοιμο πλέον να δημοσιοποιήσει τη σχέση του. Ωστόσο, μία μόλις ημέρα πριν τους «πιάσει» ο φακός των φωτογράφων, πηγή κοντά στην Έμα διέψευδε τη φήμη περί του ρομαντικού ειδυλλίου των Γουάτσον-Όβερστριτ.
Την περασμένη Κυριακή πάντως η 27χρονη σταρ του Χόλιγουντ και 29χρονος ηθοποιός και τραγουδιστής εθεάθησαν να αποχωρούν μαζί από πάρτι του Vanity Fair για τα Όσκαρ. Η πρώτη, δε, φωτογραφία των δύο τραβήχτηκε σε συναυλία πριν από ένα μήνα και αυτή ήταν και η αφορμή για τα σενάρια της σχέσης.
Μη κατονομαζόμενη πηγή είπε στην New York Post: «Είναι τρελό, αλλά ναι, είναι ζευγάρι. Απλά η Έμα θέλει να κρατά την ιδιωτική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας». Μόλις πριν από ένα χρόνο η Γουάτσον χώρισε από τη δίχρονη σχέση με τον επιχειρηματία, Γουίλιαμ 'Μακ' Νάιτ.
Πάντως στις φωτογραφίες η Ερμιόνη δείχνει και ερωτευμένη και ευτυχισμένη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.