- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σκάρλετ Γιόχνασον: Πυρ και μανία με τον Τζέιμς Φράνκο - «Φέρε πίσω την κονκάρδα μου» (εικόνες, video)
Η σταρ στις «Πορείες υπέρ των Γυναικών» μίλησε με πάθος κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης
Ηχηρό μήνυμα κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης έστειλε η Σκάρλετ Γιόχανσον σε ομιλία της το Σάββατο στην «Πορεία υπέρ των Γυναικών» στο Λος Άντζελες, όπου η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή και τη στήριξη στο κίνημα Time's Up.
Στο στόχαστρο της Γιόχνασον βρέθηκε ο συνάδελφός της Τζέιμς Φράνκο, ο οποίος συμμετέχει στο κίνημα Time's Up αν και εμπλεκόμενος σε σκάνδαλα σεξουαλικής παρενόχλησης.
«Το μυαλό μου είναι μπερδεμένο. Πώς μπορεί ένα άτομο να υποστηρίζει δημοσίως έναν οργανισμό που βοηθά στην παροχή υποστήριξης στα θύματα σεξουαλικής επίθεσης ενώ παράλληλα είναι "αρπακτικό" με ανθρώπους που δεν έχουν εξουσία;», είπε η Γιόχανσον. «Θέλω να μου επιστρέψουν την κονκάρδα μου», συνέχισε, αναφερόμενη στην καρφίτσα του Time's Up, την οποία ο Φράνκο φορούσε στην απονομή για τις Χρυσές Σφαίρες στις 7 Ιανουαρίου.
Η πρωταγωνίστρια των «Εκδικητών» δεν κατονόμασε τον Τζέιμς Φράνκο στην ομιλία της. Ωστόσο, η εκπρόσωπός της επιβεβαίωσε αργότερα στην εφημερίδα Los Angeles Times ότι η ηθοποιός αναφερόταν στον Φράνκο.
Η Γιόχανσον και ο Φράνκο δεν έχουν ποτέ συνεργαστεί σε κάποια ταινία.
Να σημειωθεί πως ο Τζέιμς Φράνκο έχει αρνηθεί όλες τις σε βάρος του καταγγελίες και δηλώνει ότι στηρίζει το δικαίωμα των γυναικών να μπορούν ελεύθερα να μιλούν για τα βιώματά τους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρεις κύκλοι των 8 επεισοδίων
Το ίδιο πρόγραμμα, οι παραγωγοί του και η ίδια καθημερινή σχέση με τους ακροατές του, μέσα από το site, το ανεξάρτητο app, το live streaming και τις ψηφιακές πλατφόρμες ακρόασης.
Η εικόνα προκάλεσε έντονη κριτική στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Ο πρώην άσος των ΗΠΑ συμπαρουσιάζει με τους Τιερί Ανρί και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς
«Πέρασα την πιο δύσκολη βδομάδα της αποκατάστασής μου μέχρι στιγμής...»
Η καθαρή περιουσία του φθάνει τα 2,6 δισεκατομμυρίων δολάρια
Οι τέσσερις γνώριμοι και οι τρεις νέες προσθήκες
«Είμαι αυθόρμητη και αληθινή» είπε η δημοσιογράφος
«Ήθελα να το κρύψω, υπάρχει προκατάληψη», εξομολογείται ο πρώην παρουσιαστής του Channel 4
Η πρόταση για σειρά και ο σκηνοθέτης που κέρδισε την εμπιστοσύνη του
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Η ανάρτηση του Τούρκου παραγωγού
«Εγώ είπα απλώς, ναι, σε μία πρόταση που μου κάνανε» είπε ο ηθοποιός
Υπήρξε συστηματικός συλλέκτης και ερευνητής της μουσικής και πολιτιστικής ιστορίας
Η εμφάνιση μετά την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη
Ο δημιουργός σειρών όπως οι «Τρεις Χάριτες» μίλησε για τα νέα δεδομένα στην ελληνική τηλεόραση
Εκ διαμέτρου αντίθετες οι απόψεις των παρουσιαστριών μετά το τέλος της εκπομπής Real View
Τίτλοι τέλους για την εκπομπή «Το ΄χουμε»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.