- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φάγαμε την καμήλα και μας έμεινε μόνο η ουρά… Η κλασική αυτή ελληνική παροιμία ισχύει στην περίπτωση της «Ελληνοφρένειας», της οποίας ο χρόνος εμφάνισης στις τηλεοπτικές οθόνες μετρά αντίστροφα.
Μερικά χιλιόμετρα από την κορυφή του Υμηττού, γήινοι… μάλλον, συντελεστές, προετοιμάζουν την αλλαγή ταυτότητας της εκπομπής. Στο πλαίσιο αυτής της αλλαγής, η «Ελληνοφρένεια», φέτος, θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα, κάθε Τρίτη στις 23:00.
Στο περιεχόμενο, οι αλλαγές περιλαμβάνουν:
Νέο αναβαθμισμένο ρόλο του Τσολιά, με συνεντεύξεις σε πρόσωπα της πολιτικής - καλλιτεχνικής ζωής αλλά και στοχευμένες εξορμήσεις του στους δρόμους της Αθήνας.
Νέο υποβαθμισμένο ρόλο του Μπαλούρδου, στο τηλεοπτικό κανάλι, μιας και οι στενές σχέσεις του με το Μέγαρο Μαξίμου περνούν σε φάση έντονης κρίσης και πολεμικής αντιπαράθεσης.
Νέα διαβαθμισμένη σχέση Μπαλούρδου - Τσολιά, μιας και οι δυο τους μπαίνουν σε φάση «εμφυλίου» πολέμου για τη δημοσιογραφική καταξίωση και ανέλιξη στον ανταγωνιστικό κόσμο της τηλεόρασης.
Αιφνιδιαστικές επισκέψεις σε κομβικά σημεία όπου χτυπά η καρδιά της κοινωνικής και πολιτικής επικαιρότητας, με επιτόπια ρεπορτάζ, από επιτόπιο και δαιμόνιο ρεπόρτερ. Πάντα επιτόπου.
Ανατρεπτικά βίντεο, καλεσμένοι έκπληξη, πρόσωπα και απρόσωπα της επικαιρότητας, σαρδάμ, αριστερά ψέματα, δεξιές υποσχέσεις, λαϊκές ματαιοδοξίες, λαϊκές αυταπάτες, δαίμονες και ιδέες έμμονες.
Επίσης, οι αλλαγές που πρότεινε ο εξωγήινος του Υμηττού, μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν:
Τον Αλέξη Τσίπρα, στον ρόλο του αριστερού. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στον ρόλο του φιλελεύθερου. Τον Βασίλη Λεβέντη, στον ρόλο του θεοσεβούμενου. Τον Άδωνη, στον ρόλο του πράου. Τον Τσακαλώτο, στον ρόλο του φιλέλληνα. Την Φώφη Γεννηματά, στον ρόλο της κεντροαριστεράς. Την κεντροαριστερά, στον ρόλο της Φώφης. Την Ζακέτα να πάρεις.Τη διαπλοκή, στον ρόλο των ΜΜΕ. Τον Καμίνη, δήμαρχο. Το ευρώ, στην τσέπη λίγων. Τον ΕΝΦΙΑ, στον ρόλο σπιτονοικοκύρη. Την τηλεόραση, στον ρόλο της σοβαρής.Τη δημοσιογραφία, στον ρόλο της αντικειμενικής. Τον ελληνικό λαό, στον ρόλο του κυρίαρχου. Την «Ελληνοφρένεια», στον ρόλο του καθρέφτη και τα «περαστικά», την σωστότερη ευχή της εποχής.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα προβληθεί η εκπομπή - αφιέρωμα
Ο βραβευμένος με Αργυρό Λέοντα στο Φεστιβάλ Βενετίας φέρνει την τέχνη του στην τηλεόραση
Η δημοσιογράφος μίλησε για τη συνεργασία της με τον ΑΝΤ1
Τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια
Αντιδράσεις για τις δηλώσεις του για τον Σταύρο Φλώρο και τον ακρωτηριασμό του
Ο νικητής του Survivor 2022 σχολίασε την απόφαση του 22χρονου να διεκδικήσει αποζημίωση, προκαλώντας εύλογες αντιδράσεις
ΠΡΟΣΟΧΗ: SPOILERS – και επίσης μην τη δείτε, τρώγοντας
«Η Λένα Φλυτζάνη είναι μια εξαιρετική συνάδελφος, πιστεύω ότι θα δουλέψει πολύ και θα τα καταφέρει»
Το αντικείμενο που θέτει προς δημοπρασία
Στον ΑΝΤ1 και την ψυχαγωγία την περίμεναν οι τηλεθεατές και συνέβη η ανατροπή
Έκανε στροφή στην καριέρα της
Η ημερομηνία της πρεμιέρας της 32ης χρονιάς
O τραγουδιστής ήταν κριτής στο «The Voice»
Η παρουσιάστρια αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το κανάλι προ μηνών
Μετά την πρώτη εμφάνιση της δημοσιογράφου στο δελτίο ειδήσεων του Ant1
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.