TV & Media

Η Μαντόνα σέξι στα 59 της, φωτογραφίζεται και προκαλεί

Για προωθήσει τη δική της σειρά καλλυντικών 

p185215_b_v8_ab.jpg
Χαρά Βαμβακούλα
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
376859-777888.jpg
instagram

Η γραμμή ομορφιάς MDNA SKIN  (σειρά καλλυντικών) που δημιούργησε η Μαντόνα είναι προσαρμοσμένη πάνω στις δικές της ανάγκες, όπως η ίδια έχει εξηγήσει. 

«Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετώπιζα είναι η εύρεση προϊόντων για το πρόσωπό μου που να μπορώ να μακιγιάρομαι και στη συνέχεια να βγαίνω στη σκηνή και να ιδρώνω εξωφρενικά κάτω από τα φώτα», είπε η σταρ. «Καθώς χόρευα και τραγουδούσα και οι άνθρωποι έπεφταν πάνω μου και τα μαλλιά μου κολλούσαν παντού στο πρόσωπό μου, το μακιγιάζ μου έφευγε από το πρόσωπό μου. Έπρεπε να δημιουργήσω κάτι που να ανταποκρίνεται σε όλες αυτές τις συνθήκες και τις προκλήσεις».

Με το MDNA SKIN, η Μαντόνα βρίσκει τρόπους για να κάνει την εξαιρετικά απρόσιτη ζωή της προσιτή σε ένα μαζικό κοινό και στα 59 κάνει μια σούπερ φωτογράφιση για να διαφημίσει το προϊόν της. 

Ποζάρει φορώντας μαύρο σουτιέν, μαύρο κορσέ και ζαρτιέρες, και καλεί τους φαν της να «κάνουν μασάζ» στον εαυτό τους με δερμάτινα γάντια λέγοντας: «Εάν η Παρασκευή σου προκαλεί πονοκέφαλο κάνε μασάζ στους κροτάφους με δερμάτινα γάντια».

Και πρόσθεσε: «Μετά βάλε τα αγαπημένα σου εσώρουχα και παραδόσου στη νέα πολυτελή σειρά περιποίησής μου MDNAskin».

Και χωρίς να ξεχάσει τις εποχές του Like a prayer ποζάρει δίπλα στον Εσταυρωμένο και αναφέρει: «Και μην ξεχάσετε να πείτε την προσευχή σας.»

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ