TV & Media

Lady Gaga: Με φριχτούς πόνους στο νοσοκομείο (εικόνες)

Με «πεταλούδα» στο χέρι δηλώνει ότι είναι σε καλά χέρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
372041-768541.jpg
EPA/PAUL BUCK

Η Lady Gaga μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο καθώς, όπως δήλωσε η ίδια, υποφέρει από φριχτούς πόνους. Η βασίλισσα της ποπ ανακοίνωσε, επίσης, ότι δεν είναι σε θέση να ανέβει στη σκηνή και ακύρωσε τη συναυλία της στο φεστιβάλ «Rock in Rio» (Ροκ στο Ρίο) της Βραζιλίας. «Θα έκανα τα πάντα για εσάς, αλλά πρέπει να φροντίσω το κορμί μου», έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η 31χρονη Αμερικανίδα σταρ, η οποία πάσχει από ινομυαλγία, ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από διάχυτο μυοσκελετικό πόνο, διάχυτη ευαισθησία αλλά και άλλα γενικά συμπτώματα όπως διαταραχή του ύπνου και του συναισθήματος. 

«Με πήγαν στο νοσοκομείο γιατί δεν είναι απλά πόνος στο γοφό ή δικαιολογία για να γλιτώσω την περιοδεία, πονάω πάρα πολύ» σχολίασε η Gaga.  «Είμαι σε καλά χέρια, πολύ καλών γιατρών», πρόσθεσε.  Η τραγουδίστρια ανέβασε επίσης μια φωτογραφία του χεριού της με «πεταλούδα».

«Βραζιλία είμαι συντετριμμένη που δεν μπορώ να εμφανισθώ στο Ροκ στο Ρίο», έγραψε η Lady της ποπ και ζήτησε την κατανόηση του κόσμου. Υποσχέθηκε, βέβαια, ότι θα επιστρέψει σύντομα στη Βραζιλία. Στις αρχές του μήνα η Gaga αναγκάστηκε να ακυρώσει λόγω ασθένειας τη συναυλία της στο Μόντρεαλ του Καναδά. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ