TV & Media

Κρις Πρατ και Άννα Φάρις δεν είναι πια μαζί: «Προσπαθήσαμε για πολύ καιρό» (εικόνες, video)

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ χωρίζει μετά από οκτώ χρόνια γάμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
366996-758900.jpg
Jesse Grant/Ideal Images - Getty Images for Disney

«Προσπαθήσαμε για πολύ καιρό και αισθανόμαστε πραγματικά απογοητευμένοι», γράφει ο Κρις Πρατ στο Facebook. «Ακόμη αγαπάμε ο ένας τον άλλον και θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε στιγμές μαζί», έγραψε η Άννα Φάρις στο Twitter.

Ο 38χρονος Κρις Πρατ και η 40χρονη Άννα Φάρις γνωρίστηκαν το 2007 στα γυρίσματα της ρομαντικής κομεντί « Take Me Home Tonight», ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν το 2009 στο Μπαλί, έγιναν γονείς και σήμερα μετά από οκτώ χρόνια έγγαμου βίου χωρίζουν με μια κοινή ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Jesse Grant/Getty Images for Disney

«Ο γιος μας έχει δύο γονείς που τον υπεραγαπούν. Για χάρη του παιδιού θέλουμε να κρατήσουμε αυτήν την κατάσταση όσο γίνεται πιο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να προχωρήσουμε με τις ζωές μας», ανέφερε η κοινή δήλωση του εν διαστάσει πλέον ζεύγους του Χόλιγουντ. Κρις Πρατ και Άννα Φάρις διευκρινίζουν ότι ποτέ δεν θα ξεχάσουν τις ωραίες στιγμές που έζησαν μαζί και υπογραμμίζουν ότι εξακολουθούν να τρέφουν μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλον.

Κρις Πρατ

Ο Κρις Πρατ έγινε γνωστός στο ρόλο του Andy Dwyer στην τηλεοπτική κωμική σειρά Parks and Recreation, αλλά η καριέρα του εκτινάχθηκε χάρη στη συμμετοχή του στις ταινίες «Jurassic Park» και «Φύλακες του Γαλαξία».

Τον Απρίλιο όταν ο Πρατ απέκτησε το δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Φάρις λέγοντας: «χωρίς εσένα όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία».

Η Φάρις γνώρισε επιτυχία το 2000 με την ταινία Scary Movie, με τη συμμετοχή της στην κωμική σειρά Mom και δίπλα στον Σάσα Μπάρον Κοέν στην σάτιρα ο «Δικτάτορας».

Απογοητευμένοι δηλώνουν οι φαν των ηθοποιών στα social media και ελπίζουν να τα ξαναβρούν. «Θεέ μου προσεύχομαι για να αποκατασταθεί ο γάμος σας», γράφει μία φαν, ενώ ένας άλλος λέει: «ποτέ δεν πίστευα πως θα διάβαζα αυτήν την ανακοίνωση. Λυπάμαι για εσάς και την οικογένειά σας».  

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ