Η Σάσα Μπάστα απαντά για τη σύλληψη του αδελφού της: Τον έχω δει μόνο 1 φορά στη ζωή μου
«Δεν έχουμε καμία, μα καμία σχέση»
Με γραπτή δήλωσή της, η Σάσα Μπάστα απαντά για τη σύλληψη του ετεροθαλούς αδελφού της ο οποίος κατηγορείται για ληστείες και απάτες.
Η νεαρή κοπέλα ξεκαθαρίζει πως πρόκειται για αδελφό από άλλο γάμο του πατέρα της με τον οποίο δεν έχει καμία σχέση και πως τον έχει δει στη ζωή της μόνο μία φορά.
Η δήλωση της Σάσας Μπάστα:
«Εδώ και μία ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ''του αδερφού της Σάσα Μπάστα''.
»Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί, αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο -ειδικά νέο- που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά, για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιονδήποτε άλλον άνθρωπο.
»Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου, τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία, μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω, χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις, είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο, για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως ή άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους.
»Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας, γιατί αυτό διαταράσσει την προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νιώθω ότι είμαι στάσιμος, είπε ο παρουσιαστής
Ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της
Τι κατήγγειλε στις αρχές ο Αρχιμήδης Καρεκλίδης
Την Δευτέρα στις 21:00 το νέο επεισόδιο
Την είδηση έκανε γνωστή ο αδελφός του, Γιώργος
Πώς προέκυψε η παρουσία της στα βίντεο του «5 minute mum»
Το «ευχαριστώ» του παρουσιαστή
Τι εξομολογήθηκε στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής
Έπεισε τους κριτές το πιάτο του;
Το χαρακτήρισε «ένα φαγητό του φτωχού σε Michelin επίπεδο»
Το ρεπορτάζ θέλει εκτός εκπομπής την Άννα Λιβαθυνού
«Δεν το είπε κατά λάθος, είναι η άποψή της»
«Η μαγειρική με έκανε να ξεχνάω τα προβλήματά μου» εξομολογήθηκε ο διαγωνίζομενος
Ο Βαρδής Μαρινάκης μίλησε για τις έντονες ερωτικές σκηνές της σειράς και τον θόρυβο γύρω από αυτές
Η πρώτη «αναμέτρηση» μεταξύ των δύο reality για φέτος
Η ιστορία διαγωνιζόμενης που συγκίνησε τους κριτές
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.