TV & Media

Adele: Mε ρωτούν συνέχεια αν θα πόζαρα γυμνή για το Playboy

«Μήπως επειδή είμαι χοντρή;»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
adele1.jpg
EPA/PAUL BUCK

Με τελείως διαφορετικό λουκ από αυτό που την είχαμε συνηθίσει η Adele μίλησε για πολλά και φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ για το εξώφυλλο του περιοδικού Rolling Stone.

Η Βρετανή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο πώς έκοψε το κάπνισμα, στο ότι μείωσε το ποτό στο ένα την εβδομάδα αλλά και για το πόσο γελοίο της φαίνεται που συνέχεια την ρωτούν αν θα πόζαρε γυμνή για το Playboy. «Μου έχουν κάνει χιλιάδες φορές αυτήν την ηλίθια ερώτηση. Άραγε με ρωτούν γιατί είμαι γυναίκα ή επειδή είμαι χοντρή;».

«Θα πρόβαλα το σώμα μου περισσότερο αν ήμουν λεπτή και καλλίγραμμη; Μάλλον όχι. Το σώμα μου ανήκει σε μένα», πρόσθεσε. Ωστόσο, σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναρωτήθηκε: «Είναι φορές που σκέφτομαι αν θα είχα την ίδια επιτυχημένη καριέρα αν δεν ήμουν εύσωμη. Πιστεύω ότι πολλές γυναίκες ταυτίζονται με αυτό που αντιπροσωπεύω».

Η Adele, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ μετά από αρκετό καιρό, τόνισε ότι η ζωή της δεν περιστρέφεται γύρω από την καριέρα της μόνο και μίλησε για τον τριών ετών γιο της, Angelo.

«Η καριέρα μου δεν είναι η ζωή μου.

Είναι το χόμπι μου.

Και χάρη στο γεγονός ότι είμαι μητέρα

ξέρω ότι δεν θα μείνω ποτέ μόνη μου».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ