- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζέιμς Κόρντεν: Το μίσος δεν θα κερδίσει (video)
Αφιερωμένη στα θύματα του Ορλάντο η βραδιά των θεατρικών βραβείων Tony
Αφιερωμένη στα θύματα της μαζικής δολοφονίας στο Ορλάντο της Φλόριντα ήταν η 70η Απονομή των θεατρικών βραβείων Tony στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης. Ήταν από μία από τις πιο συγκινητικές βραδιές στην ιστορία του θεσμού και ο οικοδεσπότης Τζέιμς Κόρντεν χειρίστηκε μια ψυχαγωγική τελετή με το καλύτερο δυνατό τρόπο: «Το θέατρο είναι ένα μέρος όπου κάθε φυλή, κάθε σύστημα αξιών, κάθε σεξουαλικότητα και κάθε φύλο απολαμβάνουν ισότητα και αγάπη. Το μίσος δεν θα νικήσει ποτέ. Αυτό είναι κάτι που όλοι μαζί, πρέπει να το διασφαλίσουμε και το σημερινό σόου στέκεται σαν ένα σύμβολο και μια γιορτή αυτών των αρχών».
Με 11 βραβεία ο μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν το «Hamilton» - η τεράστια καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία της χρονιάς που αφηγείται την ιστορία ενός από τους μεγάλους πατέρες της Αμερικής, του Αλεξάντερ Χάμιλτον, σε μορφή ενός hip-hop μιούζικαλ.
O Φρανκ Λανγκέλα που κέρδισε το Tony Καλύτερου Ηθοποιού για το «The Father» του Φλόριαν Ζέλερ αναφέρθηκε στην ανάγκη μετατροπής του τρόμου σε έμπνευση: «Όταν κάτι κακό συμβαίνει, έχουμε τρεις επιλογές. Να το αφήσουμε να μας ορίσει, να το αφήσουμε να μας καταστρέψει, να το αφήσουμε να μας δυναμώσει... Απαιτώ από το Ορλάντο να είναι δυνατό γιατί στέκομαι σε ένα δωμάτιο με τους πιο γενναιόδωρους ανθρώπους στον κόσμο».
To Tony Καλύτερης Ηθοποιού κέρδισε η Τζέσικα Λανγκ για το «Long Day's Journey Into Night» και μπορεί στον ευχαριστήριο λόγο της να μην αναφέρθηκε στο Ορλάντο, αλλά με το δικό της τρόπο μίλησε για όλα όσα μπορούν να καταφέρουν οι άνθρωποι όταν είναι μαζί.
H Μπάρμπρα Στρέιζαντ επέστρεψε στο Μπρόντγουεϊ μετά από 46 χρόνια και έδωσε το μεγαλύτερο βραβείο της βραδιάς - το Tony Καλύτερου Μιούζικαλ που φυσικά και πήγε στο «Hamilton» και μίλησε για την ομορφιά που μπορεί να φέρει στον κόσμο η Τέχνη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα κινηθεί νομικά κατά των αναρτήσεων που τη δείχνουν χωρίς μαλλιά
To νέο κεφάλαιο μετά την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ
Ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει τι συνέβη με την πρόταση συνεργασίας σε νέα τηλεοπτική σειρά
Την ηθοποιό τη γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Άγιος Έρωτας»
«Έλεγα στον φίλο μου τον Μάνο, “Αδερφέ, σε παρακαλώ, βρες ένα τηλέφωνο, θέλω να πω τα τελευταία μου λόγια στη μαμά μου“»
Η εταιρεία παραγωγής διαψεύδει κατηγορηματικά όσα έχουν δημοσιευτεί
Backstage εικόνες από τα γυρίσματα του τρέιλερ
Το ποσό που αξιώνει μετά τον ακρωτηριασμό του
Πότε επιστρέφει στο πόστο του και γιατί έγινε λόγος για κρίση στην εκπομπή
Το πρώτο μήνυμα για το νέο τηλεοπτικό κεφάλαιο
«Είδα ένα μεταφυσικό όνειρο το βράδυ πριν πεθάνει η Μάρω Κοντού», τόνισε ο ηθοποιός
Τι έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ανάρτησή της
Τι αναφέρει ο Κυριάκος Τσολάκης
«Κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα» - Η ανακοίνωση του Ομίλου
Όσα έγραψε ο μετεωρολόγος για το τέλος της συνεργασίας του με το κανάλι
Επιστροφή στα παλιά τηλεοπτικά λημέρια
Πέθανε σε ηλικία 57 ετών ο γνωστός τραγουδιστής
Μια μικρή ιστορική αναδρομή στην καλτ πλευρά της ελληνικής τηλεόρασης που έγινε συλλογική απόλαυση
Πώς φτιάχτηκε μια συνταγή αυθεντικής ελληνικής τηλεοπτικής καλτίλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.