TV & Media

Ντάνιελ Γκρεγκ: Το όνομά του δεν είναι πια Μποντ (εικόνες, video)

Ο Βρετανός φέρεται να προτίμησε την αμερικανική τηλεόραση από την ΜΙ6

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120755-270379.jpg

Ο Ντάνιελ Γκρεγκ φέρεται να εγκαταλείπει το ρόλο του Τζέιμς Μποντ για μια νέα αμερικανική τηλεοπτική σειρά 20 επεισοδίων τη σεζόν με τον τίτλο Purity. Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής The Sun ο Βρετανός ηθοποιός δεν μπορεί να συνδυάσει χρονικά και τους δύο ρόλους. Ωστόσο, ο Independent επικαλούμενος έγκυρες πληροφορίες διευκρινίζει ότι η τελική απόφαση δεν έχει ληφθεί και ούτε εξαρτάται από το ρόλο του Γκρεγκ στη σειρά Purity.

«Δεν προκαλεί έκπληξη η αποχώρηση του Γκρεγκ από τη σειρά των ταινιών Μποντ», γράφει η MailOnline, «αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις του πριν από την πρεμιέρα του SPECTRE που είπε ότι θα προτιμούσε να αυτοκτονήσει από το να υποδυθεί τον απαιτητικό αυτό ρόλο ακόμη μια φορά».

Διάφοροι ηθοποιοί εμφανίζονται ως πιθανοί διάδοχοι του Ντάνιελ Γκρεγκ στο ρόλο του κατασκόπου της υπηρεσίας ΜΙ6. Οι επικρατέστεροι είναι οι: Τομ Χάρντι (Μαντ Μαξ κ.ά.), Ντέμιαν Λιούις (Homeland), Χένρι Καβίλ (Σούπερμαν) και Ίντρις Έλμπα (Λούθερ).

image

image

image

image

Η σειρά Purity είναι βασισμένη στο διήγημα του Τζόναθαν Φράνζεν ενώ όλες οι πλατφόρμες (Showtime, FX και Netflix) διεκδικούν την προβολή του. Η συμμετοχή του Κρεγκ στη σειρά είναι και η επιστροφή του στο μέσο που τον ανέδειξε, την τηλεόραση.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ