TV & Media

Η Kendall Jenner «ξέχασε» να βάλει παντελόνι (video)

Δεν ξέχασε να πάει εταιρεία αισθητικής στα δικαστήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
120639-270067.jpg

Η Kendall Jenner αργεί να ξυπνήσει και τελευταία στιγμή βλέπει ότι έχει ραντεβού για φωτογράφηση. Ντύνεται γρήγορα και βγαίνει από το σπίτι αλλά κάτι έχει ξεχάσει: το παντελόνι της.

Οι παπαράτσι κάνουν πάρτι και η βοηθός της έρχεται να της φέρει τσάντα και παντελόνι. Όμως η Kendall απλά βάζει λίγο lip gloss και όχι το παντελόνι. Είναι τόσο ξεχασιάρα η Kendall;

Προφανώς και όχι, πρόκειται για νέα διαφήμιση της Estee Lauder. 

Και ενώ το διάσημο μοντέλο τα πάει άριστα με την εταιρεία καλλυντικών, δεν τα πάει καλά με μια εταιρεία αισθητικής, η οποία φέρεται να χρησιμοποίησε χωρίς την άδειά της, μια φωτογραφία της για να προωθήσει θεραπεία με λέιζερ κατά της ακμής. 

Η Jenner διεκδικεί τουλάχιστον 10 εκ. δολάρια από την εταιρεία καθώς την κατηγορεί ότι χρησιμοποίησε φωτογραφία της για τη θεραπεία Laser Genesis, σε διαφήμιση που ξεκίνησε να εμφανίζεται στη Νέα Υόρκη, λίγες ημέρες πριν το Fashion Week.

Στην έντυπη διαφήμιση εμφανίζεται η Jenner να δηλώνει ότι εξαιτίας της ακμής είχε χάσει την αυτοπεποίθησή της και τώρα μετά την συγκεκριμένη  θεραπεία απέκτησε δέρμα χωρίς ψεγάδια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ