«Ένας άλλος κόσμος» είναι έτοιμος (εικόνες, video)
Δείτε τις teaser αφίσες της ταινίας του Χρ. Παπακαλιάτη που μόλις κυκλοφόρησαν
«Ένας άλλος κόσμος» είναι έτοιμος να τον γνωρίσουμε online στα www.enasalloskosmos.gr και www.worldsapartfilm.com
Τo δυναμικό, δίγλωσσο site είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες (desktop, laptop, mobile, tablet). Περιλαμβάνει trailer, ειδήσεις, βιογραφικά των πρωταγωνιστών, περιγραφή τοποθεσιών, media kit καθώς και αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας. Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα, το website θα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ όταν η ταινία βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προσφέρει τη δυνατότητα απευθείας αγοράς εισιτηρίων για τα Village Cinemas. Όποιος θέλει μπορεί να ακολουθήσει την ταινία και στο Facebook - https://www.facebook.com/wapartfilm.

Οι πέντε teaser αφίσες μόλις κυκλοφόρησαν και εκφράζουν τις αντικρουόμενες έννοιες της ταινίας. Πώς συνδυάζεται η Κρίση και ο Έρωτας; Πώς μπορεί να συνυπάρξει εικαστικά κάτι τόσο όμορφο με κάτι τόσο κυνικό και ρεαλιστικό; Αυτή η αντίθεση έγινε η βάση για τα εικαστικά των αφισών, δημιουργώντας μία σειρά δημιουργικών όπου οι πρωταγωνιστές απεικονίζονται μονοχρωματικά, σχεδόν δεσποτικά, αποδίδοντας την αίσθηση της κάθε ιστορίας. Συμπληρωματικά με την τεχνική double exposure, δημιουργείται μία δεύτερη ανάγνωση της αφίσας, που αφορά κυρίως στο ερωτικό κομμάτι του κεφαλαίου στο οποίο ανήκουν.

To web design, development και τον σχεδιασμό των αφισών έκανε η Kommigraphics Design Studio. Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2015. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.

Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, οJ.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.