Μετά τη ρουκέτα η Miss Italia έριξε κάρφωμα (video, εικόνες)
Έχει ακόμα πολλές γκάφες στην… τιάρα της
Η «ολοκαίνουργια» Miss Italia βρήκε το μυστικό της επιτυχίας. Κερδίζει τίτλους και τις εντυπώσεις εκτοξεύοντας με χαριτωμένο τρόπο «μαργαριτάρια». Η 18χρονη Alice Sabatini, η οποία θα ήθελε να είχε ζήσει το 1942 μέσα στη μαυρίλα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, δέχθηκε νέα δύσκολη ερώτηση για να δώσει μια εξαιρετικής φαντασίας απάντηση.

Αυτή τη φορά δεν ρωτήθηκε από την κριτική επιτροπή των καλλιστείων, αλλά από τον Valerio Staffelli του 5ου Καναλιού. «Ποια είναι η προσωπικότητα από την Ιταλία που θαυμάζετε περισσότερο;», ρώτησε ο Staffelli και η ύψους 1.78 πρώην μπασκετμπολίστα σάστισε. Ωστόσο, υπό την πίεση του δημοσιογράφου απάντησε: «Michael Jordan. Είναι ο πιο σπουδαίος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ».
Η Alice λατρεύει τον Air Jordan, πάει παντού μαζί του. Στο μηρό της η Ιταλίδα έχει χτυπήσει τατουάζ (ένα από τα πέντε) το σχήμα του «Air» που έκανε λογότυπο γνωστή αθλητική εταιρεία στη σειρά παπουτσιών της με το όνομα του μύθου του ΝΒΑ.

Ως παίκτρια στην ομάδα Σάντα Μαρινέλα δεν εντυπωσίασε στο παρκέ και για αυτό μεταπήδησε την πασαρέλα. Τους τελευταίους δύο μήνες δεν είναι σε σχέση, όπως σημειώνουν τα ιταλικά ΜΜΕ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.