Η πιο μάχιμη Miss Italia όλων των εποχών έχει τρελάνει τα social media (video, εικόνες)
Πέταξε βλήμα και κέρδισε τον τίτλο
Η γκάφα της νέας Miss Italia κάνει θραύση στο διαδίκτυο. Όταν η νεαρή καλλονή Alice Sabatini ρωτήθηκε από τους κριτές σε ποια ιστορική περίοδο θα ήθελε να είχε ζήσει, εκείνη απάντησε: «Το 1942». Δηλαδή κατά τη διάρκεια του B' Παγκοσμίου Πολέμου.
Η μάχιμη 18χρονη Ιταλίδα ξάφνιασε κάπως τους κριτές, οι οποίοι δικαιολογημένα ζήτησαν να τους εξηγήσει γιατί διάλεξε μια τόσο δύσκολη και σκοτεινή λόγω του ναζισμού ιστορική περίοδο. Χαριτωμένα η Alice το σκέφτηκε και είπε: «Έχουμε διαβάσει τόσα για εκείνη την εποχή, πολλές, πολλές σελίδες. Θα ήθελα να ζήσω αυτήν την εμπειρία και εξάλλου ως γυναίκα δεν θα χρειαζόταν να πολεμήσω».

Το 1942 ακόμα στην Ιταλία κυβερνούσε ο δικτάτορας Μουσολίνι, στο Άουσβιτς ο Αδόλφος Χίτλερ δολοφονούσε μαζικά τον ευρωπαϊκό εβραϊκό πληθυσμό και στη μάχη του Στάλινγκραντ είχαν σκοτωθεί τουλάχιστον 21.000 Ιταλοί στρατιώτες. Ωστόσο, το «βλήμα» της Sabatini δεν ήταν αρκετό για να χάσει τη μάχη του τίτλου. Οι κριτές την επιβράβευσαν με την πρωτιά και την κορόνα ενώ τα social media δεν έδειξαν την ίδια συμπάθειά στην αφέλειά της και την διακωμώδησαν αρκετά και καλά.


ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Την ανακοίνωση την έκανε ο παρουσιαστής στον αέρα σήμερα το πρωί
Η συμφωνία αποτυπώνει την πίεση που δέχονται οι δημόσιοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς να παραμείνουν «ορατοί»
Δέκα ευρωπαϊκές πόλεις, εμβληματικοί καλλιτέχνες και οι διαγωνιζόμενοι του 2026 σε επετειακή περιοδεία
Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026
Το ντοκιμαντέρ για τα 100 χρόνια του New Yorker θυμίζει πως η δημοσιογραφία μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουμε τον κόσμο
Η Αλεξάνδρα Δουβαρά ανακοίνωσε με λυγμούς τον θάνατό του
«Ο γιατρός μου είπε κάποια πράγματα για το μέλλον που δεν είναι και πολύ ευοίωνα»
Το καυστικό σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα και η απάντηση του ιδιοκτήτη
Το Fireplace 10 hours full HD συγκέντρωσε πάνω από 157 εκατ. προβολές σε λιγότερο από 10 χρόνια
Θα παρουσιάσει τον ελληνικό τελικό της Eurovision;
Αθηναίοι VS Επαρχιώτες
Η απόφαση του καναλιού
«Καλό ταξίδι σε έναν καλλιτέχνη που έζησε με αξιοπρέπεια εντός και εκτός σκηνής»
Τα ονόματα που τράβηξαν τα βλέμματα των φίλων του ποδοσφαίρου
H παρουσιάστρια μίλησε με εγκάρδια λόγια για τον αείμνηστο δημοσιογράφο
Το στιγμιότυπο που μοιράστηκε ο Φοίβος Παπαδάκης με τους διαδικτυακούς του φίλους
Τι αποκάλυψε η Μαρία Σαράφογλου στο κεντρικό δελτίο του ANT1
Επί σειρά ετών η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ακολουθούσε το «Καλημέρα Ελλάδα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.