Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το κουδούνι δεν θα ξαναχτυπήσει» - Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του

«Βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να δείτε τη μαμά και τον μπαμπά σας»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Το κουδούνι δεν θα ξαναχτυπήσει» - Η συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα του
© NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τη μητέρα του

Μια προσωπική αναφορά στη μητέρα του, Κική, η οποία έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου 2026, έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε ένα απόσπασμα από ταινία κινουμένων σχεδίων, συνοδεύοντάς το με ένα μήνυμα για την απώλεια και την αξία του χρόνου με τους γονείς.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου περιέγραψε τη σκέψη ότι δεν πρόκειται να ακούσει ξανά το κουδούνι και να δει τη μητέρα του να βρίσκεται πίσω από την πόρτα. Παράλληλα, απευθύνθηκε στους διαδικτυακούς του ακολούθους, καλώντας όσους έχουν ακόμη κοντά τους τη μητέρα και τον πατέρα τους να τους επισκεφθούν και να τους αγκαλιάσουν.

«Εγώ αυτό το κουδούνι δεν θα το ξανακούσω… Η μητέρα μου έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες… Μακάρι όμως να ήξερα ότι από ώρα σε ώρα θα πατήσει το κουδούνι και όταν ανοίξω την πόρτα θα την αντικρίσω…», έγραψε.

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι επέλεξε να μοιραστεί τη συγκεκριμένη σκέψη ως μια υπενθύμιση προς όσους εξακολουθούν να έχουν τους γονείς τους στη ζωή.

«Όλα αυτά σας τα γράφω για όλους εσάς που έχετε ακόμα τη μαμά σας, να βρείτε λίγο χρόνο ή πολύ και να πάτε να τη δείτε… ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ… Και τον μπαμπά σας… Μια μέρα έτσι ξαφνικά αυτό το κουδούνι… δεν θα ξαναχτυπήσει…», ανέφερε στην ανάρτησή του.

Η μητέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου έφυγε από τη ζωή στα τέλη Ιανουαρίου, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY