- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παναγιώτης Μπουγιούρης: Δεν έχω παντρευτεί, για μένα ο γάμος προϋποθέτει ότι θα κάνεις και παιδιά
«Είμαι δύσκολος άνθρωπος»
Παναγιώτης Μπουγιούρης: Ο λόγος που δεν παντρεύτηκε και η εξομολόγηση – «Είμαι δύσκολος άνθρωπος»
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έδωσε συνέντευξη το βράδυ της Τρίτης (16.12) στο The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του, τους ρόλους του, ενώ απάντησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και τον λόγο που δεν επέλεξε να παντρευτεί. «Δεν παντρεύτηκα, δυστυχώς. Για εμένα προϋποθέτει ότι θα κάνεις οικογένεια, θα κάνεις παιδιά. Υπάρχουν περίοδοι που μου αρέσει ο έρωτας και χαίρομαι που είμαι με έναν άνθρωπο, υπάρχουν όμως και στιγμές που έχω άλλες προτεραιότητες. Είμαι δύσκολος άνθρωπος. Το δουλεύω με τον εαυτό μου, μπορεί να γίνω αυστηρός και με εμένα και με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου», ανέφερε ο Παναγιώτης Μπουγιούρης.
«Πολλές φορές με ρωτούν αν φοβάμαι τον γάμο και απαντάω ότι φοβάμαι το διαζύγιο. Εφόσον κάνεις αυτό το βήμα, πρέπει να το πολεμήσεις με νύχια και με δόντια», πρόσθεσε ο γνωστός ηθοποιός.
O Γρηγόρης Αρναούτογλου διαφώνησε με τις απόψεις του ηθοποιού: «Κάνεις ένα τεράστιο λάθος, που έκανα εγώ και τελικά με βοήθησε να το καταλάβω η ψυχοθεραπεία. Δεν δημιουργούσα σχέσεις, γιατί ήμουν σίγουρος ότι θα χώριζα. Γιατί δεν πίστευα στον εαυτό μου ότι θα ήμουν εντάξει μέσα σε μια σχέση και ήξερα ότι ήθελα να φλερτάρω να μην είμαι τόσο σοβαρός. Άρα, αφού ήξερα το τέλος, γιατί να δημιουργήσω την αρχή;».
«Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι αδικώ τον εαυτό μου. Ότι μπορεί ο άνθρωπος που γνωρίζω να μου δείξει πως δεν χρειάζεται ούτε να φλερτάρω ούτε να φύγω, αλλά να μείνω εδώ, να είμαι πιστός και σοβαρός. Και τελικά, βρέθηκε», ανέφερε ο παρουσιαστής του ANT1.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εξομολόγηση για τις πρώτες του οντισιόν
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επέστρεψε από τη Φλόριντα
Ζήτησε από τους θεατές να τραγουδήσουν όλοι μαζί το «Πες μου μια λέξη» για την ηθοποιό
«Διάλεξε εμένα για εμένα, όλα ξεκινούν από αυτό»
«Δε μπορούσα να παίξω, πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα και έκλαιγα» σημείωσε η ηθοποιός
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι πρώτες δηλώσεις μετά το ελαφρύ έμφραγμα που υπέστη
Η προγραμματισμένη συναυλία στις 23 Ιουλίου δεν θα πραγματοποιηθεί
«Ο εκπεφρασμένος θαυμασμός μου προς το πρόσωπο του Μιχάλη Χρυσοχοίδη αφορά την διαρκή προσπάθεια του για διαλεύκανση» εξηγεί
«Θυμάμαι ότι είπα στην ψυχολόγο μου τότε ότι δεν αισθάνομαι ότι την αγαπάω»
Οι φωτογραφίες που μοιράστηκε
Υπέστη ελαφρύ έμφραγμα
Όσα είπε για την αδελφή του, Βάσω και την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης
Ο ηθοποιός ήταν κουμπάρος στον γάμο του με τη Θάλεια Ματίκα
Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια
«Είμαι πολύ ευλογημένος», δήλωσε ο τραγουδιστής
Η εξομολόγηση για τα σχόλια που τον στεναχώρησαν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.