- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οδυσσέας Σταμούλης στην Αθηναΐδα Νέγκα: Βλέπω εσένα και θυμάμαι το παιδί μου, είμαστε μια ειδική κατηγορία πόνου
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε συγκλονιστικά για την απώλεια του γιου του και τις επιθέσεις που δέχθηκε όταν αποφάσισε να ξαναβρεί χαρά στη ζωή.
Μια συγκλονιστική και βαθιά ανθρώπινη συνέντευξη παραχώρησε ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης στην Αθηναΐδα Νέγκα, το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Καλύτερα αργά». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη μεγαλύτερη απώλεια της ζωής του, αυτή του γιου του, περιγράφοντας το διαρκές βάρος και την ενοχή που συνοδεύουν έναν γονιό μετά από μια τέτοια τραγωδία. «Αυτό που μας συνέβη δεν περιγράφεται, μόνο όσοι το έχουν ζήσει μπορούν να το κατανοήσουν. Ανήκουμε σε μια ξεχωριστή κατηγορία πόνου», εξομολογήθηκε, σημειώνοντας πως κάθε στιγμή της καθημερινότητας συνδέεται με αναμνήσεις του παιδιού του.
Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη στιγμή, ο Σταμούλης αποκάλυψε ότι η παρουσία της δημοσιογράφου στο στούντιο τού ξύπνησε μνήμες, καθώς θυμήθηκε μια στιγμή από το παρελθόν, όταν σε παιδότοπο που είχε πάει τον γιο του, στην τηλεόραση προβαλλόταν εκπομπή της Νέγκα. «Μόνο που σε βλέπω, δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο», είπε χαρακτηριστικά, κάνοντας την ατμόσφαιρα συγκινητική.
Η παρουσιάστρια, αναγνωρίζοντας τη δύναμη του ηθοποιού να συνεχίσει τη ζωή του μετά από τόσο βαθύ πόνο, στάθηκε στο γεγονός ότι εκείνος προχώρησε, βρίσκοντας ξανά χαρά στο πλευρό της συντρόφου του. Παρ’ όλα αυτά, όπως σημείωσε, ο Σταμούλης βρέθηκε στο στόχαστρο επικρίσεων. Ο ίδιος απάντησε πως αυτό οφείλεται «στον κανιβαλισμό του διαδικτύου», τονίζοντας ότι επιλέγει να δίνει σημασία μόνο στα θετικά μηνύματα. «Η σύντροφός μου μού διαβάζει μόνο τις ευχές. Είναι χιλιάδες και έρχονται από αγνώστους. Δεν μπορώ να σταθώ στα αρνητικά σχόλια», είπε με συγκίνηση.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο ηθοποιός πέθανε σε ηλικία 82 ετών
«Δεν ήθελα να συστηθώ με το επίθετό μου, γιατί ήθελα να χαράξω τη δική μου πορεία»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε δηλώσεις που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Μητέρα για πρώτη φορά η ηθοποιός
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Τι εξομολογήθηκε η ηθοποιός
Δείτε τη μουσική συνύπαρξή τους
Καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό του show «J2US»
«Δεν θέλω να υπάρχει κανένα ταμπού»
Ο τραγουδιστής και η σύζυγός του, Κατερίνα Γκιουζέλη απέκτησαν το πρώτο τους παιδί
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή
Τι δήλωσε για τη μικρή περιπέτεια που αντιμετωπίζει
Η αναφορά της ηθοποιού σε παλαιότερες εποχές του χορού και του θεάτρου
Η ποινή που του επιβλήθηκε
«Το τελευταίο μου φλερτ ήταν μια υπάλληλος γηροκομείου» πρόσθεσε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.