- CITY GUIDE
- PODCAST
-
21°
Μαριάννα Κουράκου: «Η αδικία της Άννας Συνοδινού μου άλλαξε όλη μου την πορεία»
Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της
Η Μαριάννα Κουράκου σε μία σπάνια συνέντευξη
Σε μία από τις ελάχιστες τηλεοπτικές εμφανίσεις της, η Μαριάννα Κουράκου μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου, κάνοντας μια αφοπλιστικά ειλικρινή αναδρομή στη διαδρομή της στον κινηματογράφο, τις προσωπικές της εμπειρίες και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.
«Δεν δίνω συνεντεύξεις, έχουν περάσει σαράντα χρόνια από τότε που μίλησα τελευταία φορά στο “Καλλιτεχνικό Καφενείο” με την Άννα Πρετεντέρη. Το κάνω τώρα γιατί σας παρακολουθώ και χαίρομαι που υπάρχουν ακόμα εκπομπές που προσφέρουν χαρά», τόνισε η Μαριάννα Κουράκου.
Η σπουδαία ηθοποιός αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν τυχαία: «Ασχολιόμουν με το μπαλέτο και δεν είχα στο μυαλό μου την υποκριτική. Έπαιξα πρώτη φορά τυχαία σε γύρισμα, ενώ στη συνέχεια με προέτρεψε η Φωτεινή Λούη να δοκιμάσω στην υποκριτική και με πήγε στον Μυράτ. Εκείνος εντυπωσιάστηκε από τη φωνή μου και μπήκα στο Εθνικό».
Για τους λαμπερούς συμπρωταγωνιστές της θυμάται: «Δεν με επηρέαζε να παίζω δίπλα σε ονόματα όπως ο Κακκαβάς ή ο Μπάρκουλης, έκανα απλώς τη δουλειά μου. Ο πιο όμορφος για μένα ήταν ο Άλκης Γιαννακάς, χαμηλών τόνων και πολύ διαφορετικός από την εικόνα του ζεν πρεμιέ».
Με ειλικρίνεια αναφέρθηκε στις φήμες που κυκλοφορούσαν για εκείνη: «Το χειρότερο που άκουσα ήταν πως ήμουν λεσβία, επειδή δεν είχα εμφανίσει καμία σχέση μου. Τότε έλεγαν να δημιουργούν ιστορίες, ότι με “έκλεψε” ένας πρίγκιπας για να βγω εξώφυλλο».
Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας της συνδέεται με την Άννα Συνοδινού: «Στο Εθνικό με είχαν επιλέξει για την “Θυσία του Αβραάμ” στο Ηρώδειο. Όλοι με βαθμολόγησαν άριστα, αλλά εκείνη μου έβαλε 0 στα 10. Όταν ρωτήθηκε γιατί, απάντησε απλά “ας της βάλουμε 5”. Αυτή η αδικία μου άλλαξε όλη την πορεία. Ήταν κριτική κακίας, όχι αντικειμενική. Εγώ τη θαύμαζα, όμως έπρεπε να το αντιμετωπίσω και τελικά τη συγχώρησα, γιατί της το είπα κατά πρόσωπο».
Τέλος, σημείωσε ότι με όλους τους συμπρωταγωνιστές της διατηρούσε καλές σχέσεις εκτός από έναν, τον οποίο απέφυγε να κατονομάσει, ενώ ξεχώρισε τη φιλία της με τον Κώστα Καρρά και τον Γιώργο Μαρίνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του
«H υπόθεση χωρίστηκε στα δύο» λέει ο δικηγόρος της ηθοποιού
Η εξομολόγηση για τις ουσίες και τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
«Συντηρείται από την εργασία της γυναίκας του» δήλωσε ο συνήγορος του ηθοποιού
Οι νέες δηλώσεις για την κατάσταση της υγείας της ηθοποιού
Το έχει γράψει ο πατέρας του, Γιάννης Πάριος
Η αναφορά στον Γιάννη Πάριο και η «κρυφή αγάπη» στον Γιώργο Μαζωνάκη
«Δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος έφυγε»
Η εξομολόγηση για την αλλαγή στον χαρακτήρα του
Τι είπε σε τηλεοπτική εκπομπή
«Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη...»: το μήνυμα της influencer
«Μακάρι κάποιος να με έχει παρεξηγήσει από τα λεγόμενά μου»
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
«Σε συγχωρώ που δεν είσαι μια συνηθισμένη μητέρα και που δεν μπορούσες να είσαι μόνο δική μου»
Η στιγμή που έμαθε για τον θάνατο του τραγουδιστή και η συναυλία που ανέβαλε
«Από ψηλά η εικόνα ήταν εντυπωσιακή» - Το βίντεο που ανέβασε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.