- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Αλέκος Συσσοβίτης για τη μητέρα του: Πήγαινα από μωρό μαζί της στους γιατρούς - Το Αλτσχάιμερ είναι δύσκολο
«Η μητέρα μου ήταν όλη μου η ζωή»
Αλέκος Συσσοβίτης για τη μητέρα του: Πήγαινα από μωρό μαζί της στους γιατρούς - Το Αλτσχάιμερ είναι δύσκολο
O Αλέκος Συσσοβίτης έδωσε σήμερα συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και με αφορμή την σημερινή πρεμιέρα της σειράς Porto Leone, όπου υποδύεται τον «Καπετανάκο», μίλησε για τον ρόλο του, ενώ έκανε και μια σπάνια αναφορά στη μητέρα του, η οποία έχει φύγει από τη ζωή.
«Είναι ωραίο αν είσαι τρυφερός και γλυκός άνθρωπος να σου δίνουν το δικαίωμα να εκφράσεις και την άλλη σου πλευρά. Αν είσαι ένας καλός άνθρωπος, ωραίο είναι να κάνεις και έναν κακό άνθρωπο. Αυτός ο ονομαζόμενος κακός δεν είναι μόνο αυτό και θα το δούμε. Έχει μια αδυναμία, όπως κάθε θνητός. Θα το δούμε από την αρχή. Μιλάμε για την Τρούμπα του ’64. Διάβασα τι σημαίνει Τρούμπα», είπε αρχικά ο Αλέκος Συσσοβίτης.
«Γίνεται σκληρός για να προστατεύσει την οικογένειά του. Η οικογένεια για τους Μανιάτες είναι υψηλά. Βάζει κάποιες αξίες ψηλά, το όνομά του και την οικογένειά του. Αυτός ο ονομαζόμενος κακός δεν είναι μόνο κακός. Στην αρχή θα τον συμπαθήσουμε. Θα δούμε στην πορεία… γιατί αλλάζουν οι ρόλοι. Θα χάσει τον γιο του. Επειδή όλοι μας κουβαλάμε έντονο παρελθόν από ην οικογένειά είναι σημαντικό να δούμε τι σημαίνει παιδί και γόνος για έναν άνθρωπο», συμπλήρωσε σε άλλο σημείο ο Αλέκος Συσσοβίτης.
Αναφερόμενος στη μητέρα του που έφυγε από τη ζωή από Αλτσχάιμερ, ο Αλέξος Συσσοβίτης είπε: «Δεν υπάρχει πιο δυνατό πράγμα. Η μητέρα μου πήγαινε στους γιατρούς και εγώ από μωρό παιδί πήγαινα μαζί της. Δεν είναι δυνατόν μέσα από τη μεγάλη αγάπη που είχα να μπορέσω να κόψω αυτό το συναίσθημα και να κάνω τη δική μου πορεία στην Αμερική. Δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Δηλαδή και η μητέρα μου η ίδια το προκάλεσε. Το Αλτσχάιμερ είναι δύσκολο και ακόμα πιο δύσκολο είναι και για εκείνον που τον φροντίζει».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε η Μαρίνα Σάττι για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή του στο Instagram
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τέταρτη αναβολή στη δίκη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ
Τι είπε για την απώλεια της μητέρας και του πατέρα του
Είχε συλληφθεί τον Φεβρουάριο του 2025 σε μπλόκο της Τροχαίας στην Ομόνοια
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι είπε στον αέρα της εκπομπής του
Η περιπέτεια της υγείας της, όπως εξομολογήθηκε, λειτούργησε ως καθοριστικό σημείο καμπής
Η συγκίνηση της οικογένειας, τα στοιχήματα και η ζωή του καλλιτέχνη πριν τη μεγάλη ανατροπή
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε το βράδυ της Κυριακής
Μετά το πέρας του Εθνικού Τελικού
Μία από τις πιο γνωστές ατάκες των τελευταίων ετών από την ταινία «Το Μικρό Ψάρι» του Γιάννη Οικονομίδη
Πότε αναμένεται να πάρει εξιτήριο
Ο νεαρός τραγουδιστής έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του Γιώργου Μαζωνάκη για ασελγείς προτάσεις κατά τη διάρκεια επαγγελματικής συνεργασίας τους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.