- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ελένη Χατζίδου - 'Οσα δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου
«Την πείραζα και λίγο, γιατί είμαι και τέτοιος τύπος»
Στο νοσοκομείο παραμένει η Ελένη Χατζίδου - 'Οσα δήλωσε ο Ετεοκλής Παύλου
Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της συζύγου του, Ελένης Χατζίδου, μετέφερε ο Ετεοκλής Παύλου, στον «αέρα» της εκπομπής «Breakfast@Star».
«Είναι καλύτερα η Ελένη. Δεν έχει πάρει όμως εξιτήριο από το νοσοκομείο. Περιμένουμε τις εξετάσεις. Σήμερα πιστεύω προς το μεσημεράκι θα έχω κάτι πάρα πολύ ευχάριστο να σας πω. Ευχαριστώ τα παιδιά που μου έστειλαν μηνύματα», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.
Και πρόσθεσε: «Η εικόνα της είναι πολύ καλύτερη. Την πείραζα και λίγο, γιατί είμαι και τέτοιος τύπος. Οι γιατροί το αποδίδουν σε κάτι γαστρεντερολογικό».
Όπως έγινε γνωστό την Τρίτη, 01/07, η Ελένη Χατζίδου χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε. Λίγο μετά την είδηση για τη νοσηλεία της ανάρτησε μία φωτογραφίας της στο Instagram, και ευχαρίστηκε για τις ευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης, που έλαβε: «Και αυτά μέσα στη ζωή δεν είναι; Θα ευχηθώ καλό μήνα, θέλω να ανταποδώσω τις ευχές σας και να σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον... Όλα στη ζωή εναλλάσσονται τόσο γρήγορα... Εκτιμώ τις καλές στιγμές, τις χαίρομαι και διδάσκομαι από τις άσχημες... Υγεία σε όλους...».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο τα ξημερώματα
Σε συνεντεύξεις της αναφέρει ότι η οικονομική επιτυχία συνοδεύτηκε από έντονη ψυχολογική πίεση
Το στιγμιότυπο έγινε γρήγορα viral στα social media
H εμφάνιση στη σκηνή που έγινε viral
Τι δήλωσε ο δημοφιλής τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Εικόνες από το ατύχημα στην Καβάλα
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Στο μικρό χωριό όπου κατοικούν τριάντα οικογένειες
Η φωτογραφία που δημοσίευσε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η εξομολόγηση της ηθοποιού
Η απάντηση του τραγουδιστή στις φήμες ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής
Τι είπε στην κόρη της για τις θεραπείες στις οποίες χρειάστηκε να υποβληθεί
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της
Η σταρ τον μήνυσε τον Δεκέμβριο του 2024 για σεξουαλική παρενόχληση
«Μπήκε στο Ερρίκος Ντυνάν τέσσερις φορές»
«Δεν κάνω κάτι λάθος, απλά έχω το δικαίωμα να πονάω»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.