- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μάνος Ιωάννου: Στην πρώτη μου οντισιόν η σκηνή ήταν ερωτική, το έζησα κανονικά
Οι καταχρήσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος στα 25 του
Μάνος Ιωάννου: Ο ηθοποιός μίλησε για τις καταχρήσεις με τις οποίες ήρθε αντιμέτωπος στα 25 του και την πρώτη του ερωτική σκηνή
Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Μάνος Ιωάννου στην Αθηναϊδα Νέγκα και στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Πέμπτης 15 Μαϊου.
Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στον χώρο της υποκριτικής, τη σχέση με τη μητέρα του, ενώ εξομολογήθηκε τον πειραματισμό του με τις καταχρήσεις στην ηλικία των 25.
«Καταχρήσεις, αν πούμε το ποτό, το αλκοόλ… τώρα τι να σου πω; Εννοείται ότι δεν περνάνε από δίπλα σου μόνο ποτά. Κοίτα, είμαι 38 χρονών. Εννοείται ότι έχω πειραματιστεί. Εκείνη την εποχή μπορεί να ένιωθα ότι όλα είναι μια χαρά και τέλεια. Στην πραγματικότητα δεν είναι. Μιλάμε για μια ηλικία γύρω στα 25, τώρα τελείωσε», παραδέχεται ο Μάνος Ιωάννου.
«Είμαι μαμάκιας. Tις αγαπώ πάρα πολύ τις γυναίκες, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Με τις αδελφές μου έχω πάρα πολύ καλή σχέση αλλά μέχρι ένα σημείο, θα με ρωτήσουν μέχρι ένα σημείο», εξομολογείται ο ηθοποιός στο «Καλύτερα Αργά».
«Όταν ξεκίνησα, μου πήγαν όλα δεξιά. Η πρώτη μου οντισιόν ήταν ερωτική σκηνή. Εγώ πήγαινα κατευθείαν, να φιλήσω, να κάνω. Ήμουν με την Ελένη Κρίτα, την πλησιάζω να την φιλήσω. Εκείνη τη στιγμή το έζησα κανονικά», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάνος Ιωάννου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώην ποδοσφαιριστής αποχαιρετά σήμερα τη γυναίκα του
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η πιο έντονη στιγμή ήταν η μέρα της προφυλάκισης» είπε ο γιος του Πέτρου Φιλιππίδη
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτησή της στο Instagram
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H ανάρτηση του σχεδιαστή στο Instagram
Θα επιστρέψει το «Κωνσταντίνου και Ελένης»;
Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή
«Καλύτερα έτσι...» εξομολογήθηκε
«Με ενοχλεί αφάνταστα» είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής μετά από ερωτήσεις για την εκπομπή «Όπου Υπάρχει Ελλάδα»
«Μεγάλωσα με μια γιαγιά, έναν πατέρα και θείες, θείους»
«Έχει μια πανέμορφη, μαγική φωνή»
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
«Η μητέρα μου προσπαθούσε να με παρηγορήσει, είχε χαθεί λίγο η λάμψη από τα μάτια μου»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.