- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαρίνα Σάττι: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision τη χαρακτήρισε αηδιαστική
Η Έντεν Γκολάν μίλησε για τον φόβο για τη ζωή της έναν χρόνο μετά τη θυελλώδη συμμετοχή της
Eurovision 2024: Η περσινή εκπρόσωπος του Ισραήλ χαρακτήρισε αηδιαστική τη συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι
H τραγουδίστρια Έντεν Γκολάν, εκπρόσωπος του Ισραήλ στη Eurovision το 2024, περιέγραψε πώς βίωσε τη διαγωνιστική διαδικασία, βάζοντας και την Ελλάδα στο στόχαστρο. Από τα «πυρά» της δεν γλύτωσε ούτε η Μαρίνα Σάττι.
Έναν χρόνο μετά τη θυελλώδη συμμετοχή της στη Eurovision 2024, η Έντεν Γκολάν μίλησε για τις συνθήκες που βίωσε εντός και εκτός σκηνής. Σε συνέντευξή της στην «The Jerusalem Post» χαρακτήρισε «τρομακτική» τη συνολική της εμπειρία από τη Eurovision, ενώ για τη Μαρίνα Σάττι είπε ότι ήταν «ανάμεσα στους πιο αηδιαστικούς διαγωνιζόμενους».
Η Έντεν Γκολάν αναφέρθηκε στον φόβο για τη ζωή της πριν και κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού: «Φυσικά. Στο Μάλμε, είπα ήδη στον εαυτό μου ότι αφήνω τον φόβο πίσω. Υπήρχε απίστευτη ασφάλεια και ήξεραν τι έκαναν. Είχα οκτώ σωματοφύλακες γύρω μου, ελικόπτερα, τα πάντα. Επέλεξα να μην εστιάσω σε αυτό. Αλλά στο Ισραήλ, πριν τη Eurovision, ειδικά όταν υπήρχαν απειλές θανάτου εναντίον μου - ότι θα με ανατινάξουν, ότι θα με κάνουν στόχο - κάποια στιγμή οι γονείς μου, μου είπαν: “Έντεν, δεν ξέρουμε αν αξίζει τη ζωή σου”. Έφτασα στο σημείο να σκέφτομαι: “Ουάου, τι γίνεται αν δεν επιστρέψω;” Είχα εικόνες στο μυαλό μου να στέκομαι στη σκηνή, να τραγουδώ και να με πυροβολούν».
Σύμφωνα με την ίδια, η ψυχολογική πίεση ήταν ασφυκτική: «Το μυαλό φαντάζεται τα χειρότερα. Στη Eurovision, όλοι περνούν από ελέγχους, η αίθουσα είναι ασφαλής, αλλά ακόμα και έτσι, μετά από τόσες απειλές που δέχτηκα, μετά από όλα τα ρεπορτάζ στην τηλεόραση, περνάνε από το μυαλό σου οι χειρότερες σκέψεις. Υπήρχαν νύχτες που κοιμόμουν λιγότερο. Και εκεί, στο Μάλμε, είπα στον εαυτό μου: δεν θα ασχοληθώ άλλο με τον φόβο. Τον πέταξα από το μυαλό μου. Δεν είχα πια τέτοιες σκέψεις. Επέλεξα να μην καταναλώνω την ενέργειά μου σε αυτό».
Η ερώτηση για τους συναδέλφους που της φέρθηκαν καλά και εκείνους που την πλήγωσαν είχε συγκεκριμένες απαντήσεις: «Από τις 37 χώρες, θα έλεγα ότι ίσως τέσσερις ήταν καλές. Η Tali από το Λουξεμβούργο, να είναι καλά, είμαι ερωτευμένη μαζί της, αλλά είναι Ισραηλινή. Είναι πραγματικά καλή ψυχή και ταλαντούχα, και δεν φοβήθηκε τίποτα δημόσια. Ο εκπρόσωπος της Γαλλίας μου είπε στα παρασκήνια “Τι νούμερο ήταν αυτό!” και o εκπρόσωπος της Γερμανίας ήταν πολύ γλυκός. Αυτοί ήταν πάνω-κάτω».
Και όταν η συζήτηση φτάνει στους πιο «αηδιαστικούς» διαγωνιζόμενους: «Θα μπορούσες να πεις είτε η Ιρλανδή, είτε η Ελληνίδα, είτε ο Ολλανδός. «Karma is a bitch!». Αχ, μπορώ να το πω αυτό; Τέλος πάντων, όλα επιστρέφουν. Πιστεύω πραγματικά στο κάρμα και την ενέργεια».
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Σάττι, η περσινή εκπρόσωπος της Ελλάδας στον μουσικό θεσμό, είχε χασμουρηθεί κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της συναδέλφου της.
Η εμφάνιση του Ισραήλ στη Eurovision 2024:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Δεν χρειάζεται να επιβαρύνουμε περισσότερο τον κόσμο...»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Η δημοφιλής τραγουδίστρια προχώρησε σε μία ριζική αλλαγή στο look της
«Δεν θέλω να με λυπηθεί ο κόσμος» τόνισε ο τραγουδιστής
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
«Σε ευχαριστώ για όσα έζησα μαζί σου», έγραψε στα social media
«Έκοψα το αλκοόλ την ημέρα που κατάλαβα ότι θα πεθάνω»
Η συγκινητική εξομολόγηση του γνωστού σεφ για τις δυσκολίες της ζωής του
«Ξέρω ότι έχω την αλήθεια με το μέρος μου» είπε η ηθοποιός
Η 360ο σκηνή και η συνεργασία με κορυφαίο αρχιτέκτονα για το υπερθέαμα του Σεπτέμβρη
«Μπορεί να είχε κάτι το ερωτικό αλλά είχε μια παιδική χαρά», τόνισε η ηθοποιός
«Έφυγε μέσα σε τρία χρόνια»
Ποιες συναυλίες δε θα πραγματοποιηθούν
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
«Πήρα τότε τηλέφωνο τον μπαμπά μου και του είπα “στενοχωρήθηκες;”»
«Είναι λίγο περίεργο», είπε η ηθοποιός
«Δεν πρέπει να εκλαμβάνει κανείς το διαζύγιο ως μια προσωπική αποτυχία»
Ο πατέρας του ηθοποιού έφυγε πρόσφατα από τη ζωή
Νέος γύρος αντιπαράθεσης ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.