Αντίνοος Αλμπάνης: Τον καρκίνο τον πέρασα μόνος μου, μου αρκούσε η αυτολύπηση
«Φυσικά θυμάμαι που μου φέρθηκαν άσχημα στην τηλεόραση όταν έχασα τα μαλλιά μου, αυτά δεν ξεχνιούνται», είπε ο ηθοποιός
Αντίνοος Αλμπάνης: Η εξομολόγηση για τη μάχη του με τον καρκίνο και η περίοδος που επέλεξε να είναι μόνος του
Ο Αντίνοος Αλμπάνης μίλησε στο Vidcast της Ελίνας Παπίλα για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι ήταν μία περίοδος της ζωής του που ήθελε να τη ζήσει μόνος του, καθώς δεν ήθελε οι άλλοι να τον λυπούνται.
«Φυσικά θυμάμαι που μου φέρθηκαν άσχημα στην τηλεόραση όταν έχασα τα μαλλιά μου, αυτά δεν ξεχνιούνται», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης και πρόσθεσε: «Δεν είναι θέμα προτύπων ομορφιάς, έχει να κάνει με τι αρέσει στον άλλον και αν σε κάποιον δεν αρέσει θα σου κάνει ένα αρνητικό σχόλιο. Αν δεν είσαι λίγο καλά ψυχολογικά, θα σε ρίξει στα τάρταρα. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν σχολιάζουμε τις δηλώσεις των άλλων, γιατί κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει προηγηθεί».
Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Μαμά στα κρυφά», αποκάλυψε ακόμη ότι δεν άφηνε τους φίλου του να του συμπαρασταθούν, πριν και κατά τη διάρκεια και μετά τη μάχη του με τον καρκίνο.
«Έχει να κάνει με το τι με κάνει να νιώθω ζωντανός. Αν αφήσω τον εαυτό μου να πέσει στη φροντίδα του άλλου, νιώθω ανήμπορος. Οι άνθρωποι όταν έχουν μία πληροφορία για δικό τους ασθενή, υπεραγαπάνε, υπερδείχνονται, υπερπροστατεύουν και αυτοί οι υπερθετικοί βαθμοί εμένα δεν μου κάνουν. Γιατί με κάνουν και νιώθω σαν να έχει τελειώσει η ζωή μου και μετά δεν μπορώ να επικοινωνήσω. Αυτό δεν μου κάνει καλό. Σε πολύ μεγάλο βαθμό, τον καρκίνο τον πέρασα μόνος μου από επιλογή. Δεν μου άρεσε να με λυπούνται, η αυτολύπηση μου ήταν αρκετή για να διαχειρίζομαι και τη λύπηση στα μάτια των άλλων. Για πάρα πολλά χρόνια τον καρκίνο τον έλεγαν “επάρατη νόσο”, είναι λέξη ταμπού, δεν τολμάμε να την ξεστομίσουμε», κατέληξε ο Αντίνοος Αλμπάνης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το περσινό περιστατικό με την Ντέμι Μουρ
Η τραγουδίστρια επιβλέπει την ανακαίνιση του Αθηνών Αρένα
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια αποκάλυψε τι την έστειλε στο νοσοκομείο
Ο τραγουδιστής θέλησε να ενημερώσει εγκαίρως τους θαυμαστές του
«Ούτε συνεντεύξεις έδινε ούτε ανακάτευε την οικογένειά του»
Τι δήλωσε στις τηλεοπτικές κάμερες
Τι αποκάλυψε στον τηλεοπτικό αέρα
Ο ηθοποιός, που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Γιάγκου Δράκου, πέθανε σε ηλικία 83 ετών
Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Αποκάλυψε ότι παίρνει «περίπου εννιά χάπια την ημέρα»
Τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε
H δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή και το υποστηρικτικό περιβάλλον που είχε
Η ανάρτηση του παρουσιαστή - Γιατί απουσίαζε σήμερα από την εκπομπή
Η ηθοποιός μίλησε για το στίγμα του χωρισμού, το χειρουργείο μετά τη γέννα και το όνειρο να γίνει ηλεκτρολόγος
Όσα είπε για τον σύζυγό της και την πρόσφατη σύλληψή της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.