Πολιτικη & Οικονομια

Καρφιά Σιακαντάρη για όσους στήριξαν Κασσελάκη: «Σήμερα δηλώνουν σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ»

Tι αναφέρει ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Καρφιά Σιακαντάρη για όσους στήριξαν Κασσελάκη: «Σήμερα δηλώνουν σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ»
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σιακαντάρης: «Η αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε με την εκλογή Κασσελάκη»

Παρέμβαση για τις ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε ο συγγραφέας και συνεργάτης του Ινστιτούτου Τσίπρα, Γιώργος Σιακαντάρης, αφήνοντας σαφείς αιχμές για όσους είχαν στηρίξει την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του κόμματος.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Σιακαντάρης επανέλαβε τη διαχρονική αντίθεσή του στην εκλογή προέδρου από τη βάση, υποστηρίζοντας ότι το συγκεκριμένο μοντέλο άνοιξε τον δρόμο για την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη.

«Έχω γράψει δεκάδες σελίδες, από το 2004, κατά της εκλογής από τη ρευστή και όχι την κομματική βάση. Μόνο η εκλογή από αυτή τη βάση θα επέτρεπε σε ένα αριστερό κόμμα να εκλέξει στην ηγεσία του μια περσόνα όπως ο Κασσελάκης», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος εκτιμά ότι από εκείνη τη διαδικασία ξεκίνησε η κρίση του κόμματος. «Από αυτή την εκλογή ξεκίνησαν όλα στην αποδόμηση του ΣΥΡΙΖΑ», σημειώνει.

Χωρίς να κατονομάζει πρόσωπα, αφήνει αιχμές προς στελέχη που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα Κασσελάκη και σήμερα πρωταγωνιστούν στις εσωκομματικές εξελίξεις.

«Τυχαίο που όλοι αυτοί που συνέβαλαν σ' αυτή την εκλογή, σήμερα δηλώνουν σωτήρες του ΣΥΡΙΖΑ;», καταλήγει στην ανάρτησή του.

Η παρέμβαση Σιακαντάρη έρχεται σε μια περίοδο έντονων ανακατατάξεων στην Κουμουνδούρου, με επίκεντρο τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τις διεργασίες για την επόμενη ημέρα του κόμματος, μετά την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY