Πολιτικη & Οικονομια

Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της Ειρήνης Αγαπηδάκη

Aισθάνθηκε αδιαθεσία στη βουλή

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της Ειρήνης Αγαπηδάκη
© EUROKINISSI

Στον «Ευαγγελισμό» προληπτικά η Ειρήνη Αγαπηδάκη

Αδιαθεσία αισθάνθηκε στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Αγαπηδάκη μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο της Βουλής, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για προληπτικό έλεγχο.

Από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας εκδόθηκε ανακοίνωση, στην οποία επισημαίνεται ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την κατάσταση της υγείας της.

«Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" για καθαρά προληπτικούς λόγους, μετά από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη Βουλή. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σκέρτσος
Σκέρτσος για «Ελλάδα 2.0»: Πετύχαμε την πλήρη απορρόφηση των €36 δισ, ο εκσυγχρονισμός της χώρας δεν έχει ημερομηνία λήξης

Το πραγματικό ΑΕΠ αντί για 7 μονάδες αυξήθηκε κατά 11 και οι θέσεις απασχόλησης από 200.000 έφτασαν τις 550.000, αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY