- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παππάς για το επεισόδιο στο Στρασβούργο: «Λάθος αντίδραση στα όσα προηγήθηκαν»
Ο ευρωβουλευτής παραδέχθηκε εμμέσως πλην σαφώς τον ξυλοδαρμό
Παππάς για το επεισόδιο στο Στρασβούργο: «Λάθος αντίδραση στα όσα προηγήθηκαν»
Τη δική του εκδοχή για το επεισόδιο στο Στρασβούργο, μετά την καταγγελία δημοσιογράφου για ξυλοδαρμό, έδωσε ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς, περίπου τέσσερις ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Παππάς κάνει λόγο για «λάθος αντίδραση» απέναντι σε ενέργειες που, όπως υποστηρίζει, είχαν προηγηθεί, ενώ παράλληλα αφήνει αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης κάλυψαν την καταγγελία.
Ο ευρωβουλευτής, ο οποίος έχει τεθεί εκτός ΣΥΡΙΖΑ, αναφέρει ότι τόσο στην αθλητική του διαδρομή όσο και στην πολιτική του πορεία δεν υπήρξε ποτέ «αγαπημένος των ΜΜΕ», προσθέτοντας ότι δεν τον εκπλήσσει το γεγονός πως, όπως λέει, «κάποιοι έσπευσαν να τον καταδικάσουν πριν ακουστεί η δική του εκδοχή των γεγονότων».
Παράλληλα, επικαλούμενος λόγους σεβασμού προς την οικογένεια του δημοσιογράφου, δηλώνει ότι δεν προτίθεται να αναλύσει δημόσια τα γεγονότα της συγκεκριμένης βραδιάς ούτε την κατάσταση στην οποία, κατά τους ισχυρισμούς του, βρισκόταν. Τονίζει, ωστόσο, ότι όσα προηγήθηκαν «δεν μπορούν να παραγραφούν» κατά την απόδοση ευθυνών.
Στο κεντρικό σημείο της δήλωσής του, ο κ. Παππάς αναφέρει: «Παραδέχομαι ότι είχα λάθος αντίδραση στη δική του δράση – πρόκληση απέναντι σε μένα και ότι θα έπρεπε να είχα λειτουργήσει αλλιώς σε όσα έκανε και είπε». Παράλληλα, αφήνει να εννοηθεί ότι η καταγγελία του δημοσιογράφου ενδέχεται να βασίζεται, κατά την άποψή του, σε διαφορετική αντίληψη των γεγονότων από ό,τι συνέβη στην πραγματικότητα.
Ο ευρωβουλευτής καταλήγει σημειώνοντας ότι τα υπόλοιπα στοιχεία θα τεθούν, εφόσον χρειαστεί, υπόψη των αρμόδιων αρχών, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι συνταξιούχοι πληρώνονται
Πότε αναμένεται η πρώτη πληρωμή
Η νέα αύξηση θα εφαρμοστεί από την 1η Απριλίου
Το ιστορικό των αυξήσεων και το πλέγμα μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματος
Το μήνυμα της Αμερικανίδας πρέσβειρας για την 25η Μαρτίου
Το μήνυμα που έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετά την ολοκλήρωση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης
«Η Ελλάδα προχωρά μπροστά παρά τις δυσκολίες»
«Χρόνια πολλά για τη μεγάλη διπλή εορτή της 25ης Μαρτίου και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου!»
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η χώρα είναι προετοιμασμένη να ανταπεξέλθει στο κλίμα διεθνούς αστάθειας», τονίζει ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρόεδρος του Eurogroup
Στην εισήγησή του στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της ΚΟΕΣ
Στόχος είναι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες προετοιμασίες, συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς εξοπλισμού
«Ο κόσμος είναι οργισμένος και κάθε μέρα οργίζεται και περισσότερο με αυτά που βλέπει»
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξηγεί γιατί δεν προκρίθηκε η μείωση του ΕΦΚ
Σύμφωνα με σχετική έκθεση της Κομισιόν
Μετά την παραίτηση Χαρίτση
Δεν παραιτείται από βουλευτής
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του Γιώργου Φλωρίδη για τις συνθήκες στην αίθουσα που ξεκίνησε η δίκη των Τεμπών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.