- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
95.462 ευρώ το εξάμηνο στην ΕΡΤ
Το Ποτάμι ζητάει τη δημοσιοποίηση όλων των συμβάσεων των πολιτικών προσώπων
Επεισοδιακή ήταν η συζήτηση στη Βουλή για το νομοσχέδιο που καθορίζει την επανίδρυση της ΕΡΤ. Την ώρα που οι βουλευτές από το Ποτάμι μιλούσαν για τα φαινόμενα σπατάλης δημόσιου χρήματος που πολλές φορές είχαν παρατηρηθεί στο παρελθόν, βουλευτές του Σύριζα όπως η Αγλαία Κυρίτση και η Αννέτα Καββαδία επανέλαβαν τις γνωστές κατηγορίες κατά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη για την παλιά συνεργασία του με την ΕΡΤ.
Αννέτα Καββαδία (Σύριζα): «Επειδή άκουσα τον κ. Δανέλλη να μιλάει για σπατάλες και διαφάνεια θα ήθελα απλώς να του πω, ότι δεν έχει παρά να ρωτήσει τον επικεφαλής του κόμματός του ώστε να πάρει μια ιδέα του τι σημαίνει προκλητικά συμβόλαια». Στην απάντησή του ο Σπύρος Δανέλλης είπε ότι «δεν περιποιεί τιμή σ’ ένα κόμμα της Αριστεράς να αφήνει συκοφαντικές αιχμές για τον κ. Θεοδωράκη γι’ αυτό πρέπει να έρθουν στο φως όλες οι επαγγελματικές συμβάσεις που εκείνος είχε ως δημοσιογράφος με την ΕΡΤ και να δούμε και τις επαγγελματικές σχέσεις και συμβάσεις που είχαν όλοι οι βουλευτές, υπουργοί, ευρωβουλευτές τα τελευταία χρόνια».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το Ποτάμι ζητάει τη δημοσιοποίηση των συμβάσεων με τη δημόσια τηλεόραση, των στελεχών των κυβερνητικών κομμάτων που είχαν σχέση με την ΕΡΤ, όπως του υφ. Επικρατείας Τέρενς Κουικ, του ευρωβουλευτή Στέλιου Κούλογλου, του διοικητή της ΕΥΠ Γιάννη Ρουμπάτη, του Θοδωρή Μιχόπουλου, διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Μαξίμου, αλλά και των δημοσιογράφων Κ. Αρβανίτη και Βαξεβάνη. Κι αυτό γιατί, οι πρώτες αποκαλύψεις μιλούν για μισθούς της τάξης των 136.000 ευρώ, των 95.462 το εξάμηνο, των 94.000 και των 126.000 το χρόνο.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.