- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καμμένος: Αν η ΕΕ συνεχίσει το bullying δεν θα μπορούμε να σταματήσουμε τους τζιχαντιστές
Τι θα συμβεί αν η Ελλάδα βγει από την Ευρωζώνη
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών στη βρετανική εφημερίδα «The Times». Ο Πάνος Κάμμενος είπε σύμφωνα με την εφημερίδα στο άρθρο με τίτλο «Δεν μπορούμε να κρατάμε το Ισλαμικό Κράτος εκτός εάν η ΕΕ συνεχίσει να ασκεί bullying σε βάρος μας» ότι «αυτή η ξεκάθαρη εμπλοκή στις εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι μόνο πρωτάκουστη για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και ανήθικη και επικίνδυνη. Αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε διακυβεύονται πολλά περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ».
Επισημαίνει παράλληλα ότι Βερολίνο και Βρυξέλλες ασκούν bullying με σκοπό να οδηγήσουν την Αθήνα «σε μια πλήρη και ολοκληρωτική οικονομική παράδοση» κάνοντας λόγο για «συνεχείς προσπάθειες» από ευρωπαίους αξιωματούχους να διαλύσουν τον κυβερνητικό συνασπισμό στην Ελλάδα.
Ο κ. Καμμένος στη συνέντευξή του προειδοποιεί ότι αν η Ελλάδα εκδιωχθεί ή αναγκαστεί να βγει από την Ευρωζώνη τότε «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων ριζοσπαστικών στοιχείων, θα ξεχυθούν από την Τουρκία, οδεύοντας προς την καρδιά της Δύσης».
Πρόκειται για την δεύτερη φορά που ο κ. Καμμένος επανέρχεται για δεύτερη φορά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στο ίδιο θέμα. Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Μαρτίου είχε δηλώσει πως αν οι εταίροι-πιστωτές προσπαθήσουν να χτυπήσουν την Ελλάδα, τότε η ελληνική κυβέρνηση θα αναστείλει τη συνθήκη «Δουβλίνο ΙΙ» και θα στείλει τους μετανάστες που βρίσκονται στο ελληνικό έδαφος στο Βερολίνο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Όταν θα κλείσει το Ταμείο Ανάκαμψης, θα δείτε ότι δεν θα χάσουμε κανένα ευρώ», τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
«Mεγάλο ευχαριστώ στα κόμματα ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση, Πλεύση Ελευθερίας και τους ανεξάρτητους βουλευτές από Νέα Αριστερά, ΣΥΡΙΖΑ, Πλεύση και τα άλλα προοδευτικά κόμματα που στήριξαν την υποψηφιότητα μας»
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας κατά πάντων και κατά Κουκουλόπουλου
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στη Βόρεια Ελλάδα ενόψει της 90ής ΔΕΘ
Στην ψηφοφορία ψήφισαν 288 βουλευτές εκ των οποίων ψήφισαν «παρών» 169 βουλευτές και «υπέρ» 119
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα του Ταμείου Απανθρακοποίησης των Νήσων
Υπογράφηκε στην Πλατεία Νερού η σύμβαση κατασκευής - Πώς θα αλλάξει τον Φαληρικό Όρμο το «Αέναον»
«Διαβατήριο αξιοπιστίας» τα έργα υποδομών και ανάπτυξης
Πότε μπαίνουν τα χρήματα στην τράπεζα
«Η δουλειά του Δήμου είναι να λύνει τα μικρά προβλήματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των κατοίκων» σημειώνει
Σήμερα η υπογραφή της σύμβασης για την έναρξη του έργου
«Ένα λάθος έγινε και διορθώθηκε, ψυχραιμία. Σπάει ρεκόρ η ελαφρότητα όσων θέλουν να ρίξουν τον Μητσοτάκη», τονίζει μεταξύ άλλων ο υπουργός Υγείας
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να αναλάβουν υπηρεσία από τη Δευτέρα 7 έως και την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2026
Η πλειονότητα των μέτρων της ΔΕΘ θα αφορούν το 2027, τόνισε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης
Νέες δυνατότητες για την έρευνα, τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την απασχόληση
Περιοδεία του υπουργού Υγείας στον Έβρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.