- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Τα Tweets του Forrest Gump 319
(Μέλος της κίνησης για την αντικατάσταση των συνοδευτικών χαρτοπετσετών με υγρομάντιλα, σε hot-dog, παγωτά χωνάκι και εν γένει σε φαγητά που πρόκειται να καταναλωθούν στο δρόμο)
● «Μπούτκαμπ». Η νέα λέξη που μας έμαθε η τηλεόραση.
● Προφανώς προέρχεται από τα «Μπούτια» και τον «Κάμπο».
● Και πρωτοχρησιμοποιήθηκε όταν η Γκόλφω το έκανε με τον Τάσο στο λιβάδι.
● Το να ψάχνεις απεγνωσμένα για το ποιος πρωθυπουργός είπε τη χώρα «διεφθαρμένη», είναι σα να έχουν κυκλοφορήσει παντού φωτογραφίες που σε δείχνουν να τον παίζεις και εσύ να τσαμπουκαλεύεσαι επειδή κάποιος σε είπε «μαλάκα».
● Το γεγονός: Λίστα μαθητών με τα ΑΦΜ των γονιών τους ζήτησε το Υπουργείο Οικονομικών από το Κολλέγιο Αθηνών και τη Σχολή Μωραϊτη!
● Το συμπέρασμα: Οι γονείς των μαθητών του St. Kathrin’s, θεωρούνται εκ προοιμίου αθώοι.
● Οι Συνέπειες: Το St. Kathrin’s επιφυλάσσεται να απαντήσει σε αυτή την κατάφωρη προσβολή.
● Μενεγακοποίηση: Το τεστοστερονικό σοκ που παθαίνει ένας οποιοσδήποτε άντρας παρουσιαστής πρωϊνής εκπομπής, όταν αναγκάζεται να κάνει το χαριτωμένο σε νοικοκυρές.
● Λόγος που οι ιεράρχες την έπεσαν στον Ιερώνυμο, επειδή δεν κάνει τον οργισμένο Πανελίστα όπως ο προκάτοχός του, Νο #1: Διότι μέσα τους κρύβουν μία Μανωλίδου/ Ρούλα /Άντζελα Δημητρίου που ζητάει να επανέλθει στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
● Λόγος που οι ιεράρχες την έπεσαν στον Ιερώνυμο, επειδή δεν κάνει τον Πανελίστα κ.λπ., Νο #2: Διότι χωρις μπινελίκια και κατάρες δεν έχει πλάκα να είσαι Χριστιανός.
● Λόγος που οι ιεράρχες την έπεσαν στον Ιερώνυμο, επειδή κ.λπ., Νο #3: Διότι πλήτουν και θέλουν να διασκεδάσουν πάλι με την αδυναμία των πολιτικών να τους πετάξουν έξω από τη μισθοδοσία του Δημοσίου.
● Το γεγονός: Οι παίκτες του Big Brother προτιμούν να φύγουν οι δύο ξανθές γκόμενες με τα «φιλικά-προς-το-χρήστη» ντεκολτέ, από την εντατικά εκκεντρική κυρία που μπορεί μεν να μη σταματάει να μιλάει, αλλά τους μαγειρεύει.
● Το συμπέρασμα: Νοσταλγούν τη μαμά τους περισσότερο από όσο νοσταλγούν το σεξ.
● Πιθανότατα γιατί, σε αντίθεση με το σεξ, τη μαμά τους την έχουν γνωρίσει.
● Γυναίκα PTY: Αρχικά που αναφέρονται σε αυτή την ειδική κατηγορία μεσήλικων γυναικών που αγωνίζονται να διατηρήσουν με κάθε μέσο τη νεανική σιλουέτα τους, ώστε προκαλούν υπερκόπωση στους Personal Trainer τους.
● Εξού και τα αρχικά P.T.Y.: Personal Trainer Υπερκόπωση
● Προς τις επώνυμες αγαπημένες των Κουτσομπολίστικων: Σταματήστε να λέτε τη φράση «με τον “τάδε” είμαστε απλοί φίλοι».
● Ειδικά αν ο «τάδε» έχει φωτογραφηθεί δίπλα σας, ενώ φοράτε κάτι απελπιστικά κοντό και απελπιστικά διαφανές.
● Γιατί είναι σα να βγάζετε βούκινο ότι είναι ή “gay” ή «καληνυχτάκιας» ή «χυλοπιτοφάγος».
● Διότι μόνο κάποιος από τις παραπάνω κατηγορίες συνοδεύει μια γυναίκα που φοράει κάτι απελπιστικά κοντό και απελπιστικά διαφανές και αρκείται στο να παραμένουν «μόνο φίλοι».
● «Χαλβαδόπιπα»: Το να πουλάς λουκούμια Σύρου και χαλβαδόπιτες στα πλοία της γραμμής και να μην προλάβεις να αποβιβαστείς.
Πιο απάνθρωπη θέση εργασίας της εβδομάδας
Χειροκροτητής σε εκπομπή του εκδότη αφεντικού σου.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συλλυπητήρια του Προέδρου της Δημοκρατίας για τον πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών θα ζητήσει την παραίτηση του διοικητή της ΥΠΑ
«Με τίμησε με την προστασία του σε πολύ δύσκολες στιγμές» - Η συλλυπητήρια δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας
Μείωση 3,3% των τιμών εισαγωγών στην ελληνική βιομηχανία τον Νοέμβριο
Δύο πλοία δέχθηκαν επίθεση στη Μαύρη Θάλασσα – Ασφαλή τα πληρώματα, περιορισμένες ζημιές
Βανδάλισαν τρακτέρ αγροτών που πήγαν στο Μαξίμου στο μπλόκο της Νίκαιας
Ρήξη στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων Τεμπών μετά την απόφαση Καρυστιανού για δημιουργία πολιτικού φορέα
Μήνυμα για τήρηση της νομιμότητας και συνέχιση συζητήσεων χωρίς αποκλεισμούς
Η ανάρτηση του υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και προέδρου του Eurogroup
Τηλεοπτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ και στον αγροτοσυνδικαλιστή των Μαλγάρων
Ο υπουργός Υγείας έκανε ανάρτηση με αφορμή την αποχώρηση της Μαρίας Καρυστιανού από το ΔΣ του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών
Νέα σύσκεψη σήμερα κυβερνητικού κλιμακίου με εκπροσώπους των αγροτών
«Αυτό που συνέβη ήταν παγκόσμια πρωτοτυπία»
Αφήνοντας παράλληλα αιχμές προς τα υπόλοιπα μέλη
Tι είπε για τη σύμβαση που υπεγράφη επί ΣΥΡΙΖΑ
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο αποτέλεσμα της ψηφοφορίας
Mετά την τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση του Εφετείου
«Κομματική μειοψηφία εκβιάζει την κοινωνία» - Τελεσίγραφο στα μπλόκα
«Τις επόμενες μέρες η απάντηση στα αιτήματα»
To δηκτικό της σχόλιο για την έλλειψη υποστήριξης στους διαδηλωτές του Ιράν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.