- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Άλλα έξι μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών
Πιθανά μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό των ροών της δυστυχίας
Μεταναστευτικές ροές: Έξι μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό τους
Η αλλαγή του μενού όσων βρίσκονται στις δομές φιλοξενίας μεταναστών είναι ένα μέτρο ιδιαιτέρως σκληρό, τουλάχιστον για όσους λαθρομετανάστες ή πρόσφυγες έρχονται στην Ελλάδα παρασυρμένοι από τη φήμη της μεσογειακής κουζίνας. Και όπως όλα δείχνουν, η κυβέρνηση δεν θα σταματήσει εδώ, θα επιβάλει και άλλα σκληρά μέτρα προκειμένου να περιορίσει τις ροές της δυστυχίας. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, από τον Σεπτέμβριο:
- Οι έγκλειστοι στις κλειστές δομές φιλοξενίας θα είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν το προεκλογικό βίντεο του υπουργού μετανάστευσης, Θανάση Πλεύρη, του οποίου την καταδρομική επίσκεψη στην Πλατεία Εξαρχείων γύρω στις 06.00 το πρωί απολαύσαμε, αν θυμάστε. Ο σκοπός της προβολής θα είναι οι απρόσκλητοι επισκέπτες να τρομοκρατηθούν, καθώς θα συνειδητοποιούν ότι απέναντι τους έχουν έναν υπουργό σκληρό και αποφασισμένο για όλα.
- Από τα μεγάφωνα των δομών θα ακούγονται συνεχώς τραγούδια του έντεχνου ρεπερτορίου, τα οποία θα διακόπτονται μόνο κατά τη διάρκεια άλλων εκδηλώσεων και προβολών. Κυβερνητικές πηγές δεν απέκλεισαν και την οργάνωση σχετικών συναυλιών, αλλά αυτό μόνο αν η κατάσταση φτάσει στο μη περαιτέρω.
- Θα δοθεί πάσο ελεύθερης εισόδου στις δομές σε tik-tokers, γιουτιούμπερς και λοιπούς content creators, προκειμένου να γυρίσουν τα εμπνευσμένα βιντεάκια τους. Οι έγκλειστοι δεν θα έχουν δικαίωμα να πετροβολούν τους δημιουργούς, αντιθέτως θα είναι υποχρεωμένοι να απαντούν σε ερωτήσεις του τύπου «αν ήσουν καιρός τι καιρός θα ήθελες να ήσουν;» ή «έχεις ποτέ κάνει σεξ σε πορτ μπαγκάζ ταξί, που έχει βάλει διπλή ταρίφα;».
- Θα γίνει υποχρεωτική η εβδομαδιαία παρακολούθηση τουλάχιστον ενός αγώνα από το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Α' κατηγορίας, γνωστής και ως Super League. Οι προτάσεις για παρακολούθηση αγώνων μικρότερων κατηγοριών απορρίφθηκαν υπό τον φόβο του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης.
- Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή θα προβάλλονται ταινίες του Θεόδωρου Αγγελόπουλου, με τη θέαση να είναι υποχρεωτική και αδιάκοπη. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν θα μπορεί ούτε να σηκωθεί από τη θέση του για οποιοδήποτε λόγο, ούτε να κοιμηθεί.
- Τέλος, σε κάθε δομή φιλοξενίας θα οργανώνονται εβδομαδιαίες ενημερωτικές εκδηλώσεις που αφορούν την ισότητα και τη συμπερίληψη, οι οποίες θα διοργανώνονται από οργανώσεις της LGBTQ+ κοινότητας. Και μπράβο της.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Τέλος η αντιδικία του κράτους με τον πόνο του πολίτη»
Κεντρικό μήνυμα η ανάγκη ευρωπαϊκής στήριξης για την ανθρώπινη παραμονή στις ακριτικές περιοχές
Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις φαίνεται να είναι οι πιο ευάλωτες
Στο 2ο Διεθνές Συνέδριο του ΤΜΕΔΕ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Σοφία Ζαχαράκη: «Ο εθελοντισμός δεν είναι απλώς μια καλή πράξη. Είναι αξία, είναι στάση ζωής»
Τι αναφέρει σε παραγγελία του προς τους εισαγγελείς της χώρας
Στα μπλόκα της Καρδίτσας και των Τρικάλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ολόκληρη η ομιλία του - Η κρίση θεσμών και η ανάγκη νέου κοινωνικού συμβολαίου
Η ερώτηση – έκπληξη που τράβηξε το ενδιαφέρον σε νέα δημοσκόπηση
«Η γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζεται πλήρως» σημείωσε ο πρώην διευθυντής της εφημερίδας
Προβάδισμα ενός κόμματος Καρυστιανού σε σχέση με τον Τσίπρα
Οι κυβερνήσεις είχαν κάθε λόγο να μετατρέψουν τους αγρότες σε δημόσιους υπάλληλους και οι αγρότες στην πλειονότητά τους δέχθηκαν πρόθυμα αυτόν τον ρόλο
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.