Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους, λόγω της παρουσίας αλλοδαπών. Στη διαμαρτυρία πρωτοστατεί ο τοπικός εξωραϊστικός σύλλογος, ο οποίος ζητάει να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των μεταναστών με τη μέθοδο της υγειονομικής ταφής και της κομποστοποίησης. Οι διαμαρτυρόμενοι επικαλούνται ανθρωπιστικούς λόγους, καθώς πολλοί παράνομοι μετανάστες διαμένουν κάτω από άθλιες συνθήκες σε εγκαταλελειμμένη πολυκατοικία της περιοχής, χωρίς ρεύμα και νερό, και ζητούν την αιφνιδιαστική κατεδάφιση του κτιρίου.
Κάτοικοι και φορείς της περιοχής καταγγέλλουν επίσης την παρουσία προβάτων χωρίς χαρτιά σε οικήματα στα οποία κατοικούν αλλοδαποί. Οι ίδιοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για καταστάσεις ξένες προς τα ελληνικά ήθη, τα οποία είναι προσανατολισμένα στις κατσίκες, στις περιπτώσεις τουλάχιστον που οι κόρες ή οι αδερφές κωλύονται.
Στο στόχαστρο βρίσκεται και το τοπικό αστυνομικό τμήμα, το οποίο λόγω ελλιπούς κάλυψης των οργανικών θέσεων, δεν μπορεί να κακοποιεί περισσότερους από πέντε μετανάστες την ημέρα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες έχουν αντιληφθεί το κοινωνικό πρόβλημα στην περιοχή και ετοιμάζονται να προωθήσουν στην περιοχή ανθρωπιστική βοήθεια, αποτελούμενη από κλούβες, ρόπαλα και συσκευές ηλεκτροσόκ. Μέχρι τότε, για να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις, το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα υπενοικιάζει τις υπηρεσίες ιδιωτικών εταιρειών, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των ξυλοδαρμών.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Ο ΣΥΡΙΖΑ αποστασιοποιείται από το δημοσίευμα - «Δεν αντιπροσωπεύει τις θέσεις μας»
Πληρωμές 1,2 δισ. ευρώ έως τέλος Δεκεμβρίου - Κάλεσμα για υπεύθυνες κινητοποιήσεις
Από 5,5 ευρώ σε 2,5 ευρώ ανά χιλιόμετρο με τα νέα ηλεκτρικά λεωφορεία
Η νέα πρέσβης των ΗΠΑ αναδεικνύει τον ρόλο της Ελλάδας ως ενεργειακό και τεχνολογικό κόμβο στη στρατηγική Τραμπ
Η Ελλάδα εξοφλεί πρόωρα δάνεια ύψους 5,29 δισ. ευρώ - Τα οφέλη στην οικονομία
Στο βίντεο παρελαύνουν φράσεις με παιχνιδιάρικη διάθεση
Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους αγρότες σε συντεταγμένη εκπροσώπηση
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό για «Ιθάκη» και Μάτι
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άνοιξε την πόρτα σε συνάντηση - Τόνισε ότι οι παραβατικές συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές
Ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς σχολιάζει την εκδήλωση για την «Ιθάκη»
Ποιοι δικαιούνται το δώρο - Πώς υπολογίζεται και ποιες κυρώσεις προβλέπονται για τους εργοδότες
«Ζωτικής σημασίας για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις η Βόρεια Ελλάδα» είπε η Αμερικανίδα πρέσβειρα
«Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη και απαιτητική για τον αγροτικό κόσμο και αποτυπώνεται και στις κινητοποιήσεις»
«Η κατάληξη θα είναι το νησί της Καλυψώς με την ψευδαίσθηση της Ιθάκης»
Πολιτική Προστασία και υπηρεσίες σε 24ωρη επιφυλακή για την ασφάλεια των πολιτών
Τονίζει τη σημασία του διαλόγου με Τουρκία και Λιβύη - Ζητά «πατριωτικό ρεαλισμό»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.