- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βασίλης Γιόγιακας: Συγγνώμη από τον βουλευτή της ΝΔ μετά τη δήλωση που έκανε για τα Τέμπη
O ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του
Βασίλης Γιόγιακας: Συγγνώμη από τον βουλευτή της ΝΔ μετά τη δήλωση που έκανε για τα Τέμπη
Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Γιόγιακας ζήτησε συγγνώμη για την φράση αναφορικά με τα Τέμπη «θεωρούμε δεδομένο ότι καλώς ή κακώς ήταν νεκροί αυτοί οι άνθρωποι».
Η συγκεκριμένη φράση προκάλεσε και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ζήτησε την αποπομπή του βουλευτή από τη ΝΔ ενώ ο κ. Γιόγιακας ζήτησε συγγνώμη.
«Θέλω να ζητήσω ειλικρινώς συγγνώμη για την ατυχώς διατυπωμένη φράση μου σε τηλεοπτικό παράθυρο σχετικά με τα θύματα των Τεμπών, η οποία ασφαλώς και δεν εκφράζει ούτε τα συναισθήματα θλίψης μου για την τραγωδία, ούτε την κρίση μου σχετικά με την ανάγκη να έλθει στο φως όλη η αλήθεια για τις ευθύνες και τα αίτια του δυστυχήματος. Λυπάμαι για τις οποίες αλγεινές εντυπώσεις προκλήθηκαν», ανέφερε.
Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τον πρωθυπουργό να διαγράψει άμεσα τον βουλευτή της ΝΔ. «Έσπασε κάθε όριο κυνισμού και χυδαιότητας ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ Βασίλης Γιόγιακας, με την ανατριχιαστική φράση του 'καλώς ή κακώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν νεκροί', μιλώντας χθες βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra για το 'μπάζωμα' του εγκλήματος. Αυτού του είδους οι δηλώσεις, βέβαια, είναι αντίστοιχες των πρακτικών της κυβέρνησης της συγκάλυψης του εγκλήματος», τόνισε η Κουμουνδούρου.
Επιπλέον, ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε επίσης: «Το μπάζωμα του χώρου του δυστυχήματος, η αλλοίωση στοιχείων που δυσκόλεψε το έργο των εμπειρογνωμόνων, η μεταφορά υλικών και ανθρωπίνων μελών σε ιδιωτικό χώρο, πριν ακόμα ανασυρθούν οι σοροί των νεκρών, όχι μόνο δεν είναι λεπτομέρειες αλλά ουσιώδεις πτυχές για την διερεύνηση του εγκλήματος, τη συγκάλυψη του οποίου ενορχήστρωσε ο κυνικότερος του κ. Γιόγιακα, κ. Μητσοτάκης. Πώς να πειστεί μετά οιοσδήποτε ότι η κυβερνητική πλειοψηφία έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να εξετάσει σε προανακριτική επιτροπή τα στοιχεία και να παραπέμψει τα αρμόδια κυβερνητικά στελέχη ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης; Ο κ. Μητσοτάκης, είτε θα σιωπήσει μπροστά σε αυτές τις δηλώσεις ηθικής απαξίας, αποδεχόμενός τις, είτε θα αποπέμψει τον βουλευτή του».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι δείκτες προόδου που παρουσίασε η υπουργός Εργασίας
Τι προβλέπουν οι νέες ρυθμίσεις
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.