Καρανίκας για Καρτερό: «Αριστερός» επαγγελματίας που ξεσκονίζει τον Μαρμαρωμένο βασιλιά
Mε αφορμή το άρθρο για την Ράνια Θρασκιά
Καρανίκας για Καρτερό: «Αριστερός» επαγγελματίας που ξεσκονίζει τον Μαρμαρωμένο βασιλιά
Επίθεση πραγματοποίησε ο Νίκος Καρανίκας εναντίον του Θανάση Καρτερού, αναφορικά με την στοχοποίηση της Ράνιας Θρασκιά.
Ο Νίκος Καρανίκας αφού επισημαίνει το χρονικό έκπτωσης του κ. Κασσελάκη, στρέφει τα βέλη του κατά τη νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας το κόμμα ως «αναχρονιστική αυτοαναφορική αριστερά»
Καρτέρι στην χυδαιότητα.(σε2’)
Σήμερα έχουμε τον Καρτερο του νεοσταλινικού Μπρεζνιεφισμού να αποκαλεί την βουλευτίνα Ρανια Θρασκιά ως νούμερο γιατί αποφάσισε να μην ακολουθήσει τον σημερινό «συριζα- παράγκα» της φρουράς Τσιπρα, των 87 πραξικοπηματιών με την «μαφιόζικη» ηγεσία που περιμένει ως Φρουρα τον μαρμαρωμένο βασιλιά να αφοδεύσει δυόσμο και να ομορφαίνει η πλάση. Θλιβεροί.
Την περίπτωση να έχει αποστραφεί η Ρανια Θρασκιά τον σημερινό «συριζα παράγκα» όπως έκαναν και τα χιλιάδες μέλη που αποκλείστηκαν και έφυγαν αφήνοντας την μαφία και το κόμμα με τα μαύρα κόκκινα και μπεζ ταμεία και το συνέδριο νοθεία με τα μαφιόζικα συνθηματικά, προφανώς δεν μπορεί να το σκεφτεί ή να το διανοηθεί το κάθε απολίθωμα της αριστεράς που καπηλεύεται τους ηρωικούς αγώνες των αριστερών ανθρώπων για δημοκρατία και ελευθερία.
Τα στελέχη της αναχρονιστικής αυτοαναφορικής αριστεράς και των εντύπων τους είναι αναξιόπιστα καθώς μια ζωή ήταν πειθήνια στον υπαρκτό σοσιαλισμό της σοβιετιας, του Τσαουσέσκου, της Στάζι και δικαιολογούσαν αυτά τα συστήματα. Έλεγαν απο τότε ότι ήταν για το καλό μας, ήταν για την σωτηρία του σπιτιού τους.
Τα έλεγαν και σε εμένα ως νεολαίο που ασπάστηκα την αριστερά επι Γκορμπατσοφ και υπερασπίστηκα την Γκλάσνοστ (διαφάνεια)αλλά και την Περεστρόικα (αναδόμηση, ανασυγκρότηση, αναδιάρθρωση).
Αυτά τα στελέχη και αυτά τα έντυπα ήταν στελέχη γιατί αναπαρήγαγαν τις εντολές της ηγεσίας τους και είχαν μάθει να κάνουν το άσπρο μαύρο χειραγωγώντας τον λαό τους.
Αυτά τα στελέχη τώρα επιμένουν να χειραγωγούν τον νέο κόσμο, αλλά με την διαφορα ότι τώρα υπηρετούν τον εαυτό τους, την τσέπη τους, την λόξα με τα κόμπλεξ τους και φυσικά την παρέα τους με σκοπό να ξαναδούν την αριστερά όπως την έζησαν την δεκαετία του ‘70 μέχρι αρχές του ‘90 & ξαφνικά έγιναν αριστεροί του σοσιαλισμού με δημοκρατία και ελευθερία.
Δηλαδή προσποιήθηκαν τους φιλελεύθερους δημοκράτες αριστερούς αλλά δεν λησμονούν την κόκκινη χούντα και τα επιχειρήματα τους κάνοντας σήμερα πραξικοπήματα και νοθείες.
Έτσι επιτέθηκαν στο μέλλον με σκοπό να το λεηλατήσουν χειραγωγώντας και κοροϊδεύοντας τις παρέες τους, τις ομάδες τους, τις συμμαχίες τους, την αριστερά που θα προέκυπτε και προέκυψε με την πτώση των ανατολικών καθεστώτων του υπαρκτού σοσιαλισμού ή όπως αποκαλούσε ο λαός αυτά τα συστήματα ως «κόκκινες χούντες».
Χειραγώγησαν τα πάθη του λαού με σκοπό να τα μετατρέψουν σε πολιτική που υπηρετεί τα ιερατεία τους, το κόμμα τους, τις έμμισθες θέσεις τους, την απάτη τους.
Αυτά τα απομεινάρια χειραγώγησαν την επόμενη γενιά αριστερών στον Συνασπισμό αλλά και τον Συριζα μετατρέποντας αγωνιστές σε υπάκουα μέλη που αποδέχονται νοθείες.
Το χειρότερο δεν είναι ο «αριστερός» επαγγελματίας & συνταξιούχος δημοσιογραφος Καρτερός που ξεσκονίζει τον Μαρμαρωμένο βασιλιά, αλλά τα μέλη και οι αγωνιστές που αποδέχονται τις μαφιόζικες δικαιολογίες και έγιναν ακόλουθοι αυτής της κατάντιας και αδίστακτοι πράττουν ό,τι χρειάζεται για να σώσουν την παράγκα τους.
Καρτέρι στην χυδαιότητα.(σε2’) Σήμερα έχουμε τον Καρτερο του νεοσταλινικού Μπρεζνιεφισμού να αποκαλεί την βουλευτίνα...
Posted by Νίκος Καρανίκας on Monday, December 9, 2024
Αφορμή για παραπάνω στάθηκε ένα άρθρο του Θανάση Καρτερού στην κυριακάτικη Αυγή για το πώς βλέπει η νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ τη Ράνια Θρασκιά.
Ο εκ των στενών συνομιλητών και διαχρονικά έμπιστων συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα έκανε χθες ένα λογοπαίγνιο με τη λέξη «νούμερο» και φαίνεται να απέδωσε τον χαρακτηρισμό εμμέσως στη βουλευτή Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ.
Συγκεκριμένα έγραψε: «Θα καταφέρει ο Φάμελλος, σε μια πολύ δύσκoλη κατάσταση να αποκαταστήσει τη λειτουργική ισορροπία, την αποτελεσματικότητα και εν τέλει την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη περιφέρεται από τους απέναντι, αλλά κι από τους χθεσινούς, στους δρόμους της επιθεώρησης; Με τελευταίο νούμερο τη Θρασκιά – αν είναι δυνατόν, τη Θρασκιά!»
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά τον χάρτη πληρωμών
Oι δικλίδες προστασίας και το πολιτικό παρασκήνιο
«Το 2026 θα είναι ακόμη καλύτερη χρονιά»
Mε αφορμή τη σεναριολογία περί κόμματος
Tι είπε για το ενδεχόμενο πολιτικού φορέα
Στις 10:00 στο Μέγαρο Μαξίμου οι τακτικές κρίσεις, ακολουθούν κομματικές και δημόσιες παρουσίες
«Στόχος να το πετύχουμε μέσα στους επόμενους μήνες» είπε ο υφυπουργός Μάριος Θεμιστοκλέους
Ο υπουργός Άμυνας επανέλαβε την προσδοκία της κυβέρνησης για αναβάθμιση του ρόλου των υπαξιωματικών
Μετά την αποκάλυψη του Κώστα Σινάνη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο
Το σχόλιο του πρώην υπουργού για τη Μαρία Καρυστιανού
Τι υποστηρίζει ο επικοινωνιολόγος Νίκος Καραχάλιος για συσκέψεις, «μοίρασμα ρόλων» και επαφές με Ράμμο και Φαραντούρη
Παραμένει ο αμερικανικός στόλος στην Καραϊβική
Τι δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, με αφορμή το χθεσινό επεισόδιο στη Βουλή
Επίκαιρη ερώτηση κατέθεσε η βουλεύτρια του ΠΑΣΟΚ
Θα δεχόταν το Νόμπελ Ειρήνης αν η Ματσάδο του το προσέφερε;
Η ένταση συνεχίστηκε εκτός Ολομέλειας – Τι είπαν μεταξύ τους οι δύο άνδρες
Το «σάπιο και διαπλεκόμενο» σύστημα και η έλλειψη πολιτικών επιχειρημάτων
Σε ρόλο «πυροσβέστη» παρενέβη ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας
Ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τον «Άγιο Σάββα» με αφορμή τα εγκαίνια εννέα ανακαινισμένων χειρουργικών αιθουσών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.