- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Μαρινάκης για Τσίπρα: «Ας κάνει πρώτα αυτοκριτική για όσα έκανε στη χώρα και μετά μιλά για την Κυβέρνηση»
Mε αφορμή τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού νωρίτερα
Μαρινάκης: Απάντηση στις δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα
Απάντηση στις αιτιάσεις του Αλέξη Τσίπρα κατά της κυβέρνησης, έδωσε ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης.
Απαντώντας, ο Παύλος Μαρινάκης κάλεσε τον Aλέξη Τσίπρα να κάνει πρώτα μια γενναία αυτοκριτική για όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του πριν μιλήσει για την κυβέρνηση.
Η δήλωση του Παύλου Μαρινάκη: «Ο κ. Τσίπρας, μέσα σε λιγότερο από 10 χρόνια, έφτασε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού, έχασε τη μία εκλογική διαδικασία μετά την άλλη, αποδοκιμάστηκε μαζικά από τους πολίτες, τόσο ως πρωθυπουργός, όσο και ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παρέδωσε ένα κόμμα υπό κατάρρευση. Αφού αποφάσισε να σπάσει τη σιωπή του, ας ασχοληθεί πρώτα με τα του οίκου του, ας κάνει την γενναία αυτοκριτική του για τα όσα έκανε στη χώρα και στο κόμμα του και μετά τοποθετείται για την Κυβέρνηση. Είμαστε εδώ να του απαντήσουμε».
Νωρίτερα, ο πρώην πρωθυπουργός που βραβεύτηκε με το βραβείο Ειρήνης του Παρατηρητηρίου Διεθνών Οργανισμών και Παγκοσμιοποίησης, πέρα από τις αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη τονίζοντας ότι η νέα γενιά αρνείται να επιστευθεί κήρυκες που βυθίζουν τον δημόσιο διάλογο βαθύτερα στην τοξικότητα και το βούρκο, εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, υποστηρίζοντας ότι είναι «βαθιά διεφθαρμένη και αλαζονική».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Πάνω από 1.500 Έλληνες από ΗΠΑ και Καναδά βολιδοσκόπησαν τη δυνατότητα επιστροφής τους
Δυστυχώς, η χώρα οδεύει σε ένα ακόμα εφιαλτικό αδιέξοδο. Το πολιτικό προσωπικό έχει διαγράψει από τη μνήμη του τα χρόνια και τις σκληρές συνέπειες της κρίσης.
Οι δύο μονομάχοι είναι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος και ο Ανδρέας Κουτσόλαμπρος
Η ακτινογραφία της ελληνικής αγοράς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.