- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ανδρουλάκης: Οι υποψήφιοι να δεσμευτούν για τα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
H πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ενόψει του ντιμπέιτ
Ανδρουλάκης: Οι υποψήφιοι να δεσμευτούν για τα εθνικά ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης επανήλθε στην ανάγκη να δεσμευτούν οι υποψήφιοι για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ ότι την επομένη των εσωκομματικών εκλογών θα δηλώσουν υποψηφιότητα ως βουλευτές του κόμματος.
«Η ενότητα σφυρηλατείται αν δεσμευτούν όλοι οι υποψήφιοι ότι όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος, στις επόμενες εθνικές εκλογές και οι έξι θα είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια. Στο επικείμενο ντιμπέιτ θα πρέπει να δεσμευτούν όλοι -ηθικά και πολιτικά- ότι θα είναι υποψήφιοι στα εθνικά ψηφοδέλτια, όποιος και αν είναι σήμερα ο ρόλος τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ, αλλά και με αφορμή ότι το κόμμα έχει περάσει σταθερά δεύτερο στις δημοσκοπήσεις, ο Νίκος Ανδρουλάκης τόνισε πως είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την παράταξη και ότι το αποτέλεσμα αυτό δεν ήρθε διόλου τυχαία.
«Όντως υπάρχει σήμερα μια μεγάλη ευκαιρία για το ΠΑΣΟΚ. Δεν έπεσε, όμως, από την Ακρόπολη ούτε την έφερε ο πελαργός. Το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο σε όλες τις δημοσκοπήσεις με διπλάσια ποσοστά σε σχέση με εκείνα πριν δύο χρόνια, είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και του αγώνα όσων έμειναν στα δύσκολα», σχολίασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
«Ζητώ στις 6 Οκτωβρίου να ανανεώσουμε τη σχέση εμπιστοσύνης μας και δεσμεύομαι ότι με αγώνα, πολιτικό ήθος και αξιοπιστία θα κάνουμε μεγάλο το ΠΑΣΟΚ. Πόρτα- πόρτα, χωριό-χωριό. Θέλω να θυμηθείτε τι παρέλαβα και τι πέτυχα σε μόλις δυόμισι χρόνια. Σπάσαμε τις μυλόπετρες της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, που προδίκαζαν στις εθνικές εκλογές του 2023 ότι θα πέσουμε στο 5%, αν δεν πούμε «με ποιον θα πάμε». Δεσμεύομαι ότι πολιτική γραμμή δεν αλλάζω. Η πολιτική γραμμή μου δεν δίνει γέφυρες σε τυχοδιώκτες και στη συντήρηση. Πολιτική γραμμή μου είναι η πολιτική αυτονομία, η σύγκρουση με τα συμφέροντα και ο καθημερινός αγώνας. Για να ενώσουμε όλες τις γενιές, να ενώσουμε τους ψηφοφόρους –είτε ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ είτε Νέα Δημοκρατία- σε ένα πατριωτικό και προοδευτικό σχέδιο για να κάνουμε την Ελλάδα πιο ισχυρή και την κοινωνία πιο δίκαιη» κατέληξε.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοίγει ο δρόμος για επενδύσεις 1 δισ. ευρώ
«Ήταν ταγμένος στην αποστολή του δημόσιου λειτουργού»
Η ημερομηνία που περιμένουν πώς και πώς οι καταναλωτές
«Δεν πρέπει η πορεία αυτή να σταματήσει»
Τα κρίσιμα ζητήματα για τα πανεπιστήμια που μπαίνουν στην ατζέντα
Αυξήσεις έως και 55% στην ενέργεια - Έντονες πιέσεις σε στέγαση, μεταφορές και υπηρεσίες
Η απόφαση για την ένταξή του στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας ελήφθη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Οι δικαιούχοι και τα ποσά που δίνονται
Γιατί τα λόγια του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ στην Πνύκα δεν έχουν καμία σημασία
Ποιες μεταφορές μπαίνουν στο μικροσκόπιο της Εφορίας
Η απάντηση για τα σχόλια που δέχθηκε
Γιατί πληρώνονται αρκετά νωρίτερα
«Το καλώδιο μπορεί να προχωρήσει χωρίς καμία έκπτωση στα κυριαρχικά μας δικαιώματα» - Όσα τόνισε ο πρωθυπουργός στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ
Η ομιλία του Μάρκο Ρούμπιο στην Αθήνα επαναφέρει το ερώτημα πώς μπορούν να συνυπάρξουν η στρατηγική ισχύς, η ελευθερία και οι δημοκρατικές αξίες
Η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ, που φέρνει στο προσκήνιο τον γεωπολιτικό ρόλο της Ελλάδας
Παρέπεμψαν μάλιστα στη σημερινή συνέντευξη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών
Tο θέμα αυτό κυριάρχησε στη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων
Ο Βάλντις Ντομπρόβσκις ξεκαθάρισε ότι «δεν μπορούμε να δημιουργούμε συνεχώς νέες δημοσιονομικές εξαιρέσεις»
Θερμό επεισόδιο on και off κάμερα
Τι αναφέρει ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.