- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Επίθεση Κασσελάκη στην Ντόρα Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ εν μέσω του γάμου του
Με αφορμή πρόσφατο τραγικό δυστύχημα
Κασσελάκης: Επίθεση στην Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ εν μέσω γάμου
Με επίθεση απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στα επιχειρήματα της Ντόρας Μπακογιάννη για τον ΒΟΑΚ με αφορμή το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι και τραυματίσθηκε σοβαρά μια 22χρονη κοπέλα.
Ειδικότερα, στο Χ ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει: «Ας μη νομίζει η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ότι θα με πιάσει στον "ύπνο" λόγω της ημέρας. Δε σταματάμε ποτέ. Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια;" ρωτάει. Ας μπει στο site http://tollfreeroads.us να ενημερωθεί. Τους πείραξε η κριτική μου για τον ΒΟΑΚ, τον εγκαταλελειμμένο δρόμο - καρμανιόλα για τον οποίο εμπαίζουν τους Κρητικούς, ενώ χάνονται ανθρώπινες ζωές. Και πέραν του εμπαιγμού, δεν απαντά καν πόσα παραπάνω εκατομμύρια χρέωσε τη χώρα η ΝΔ για τον ΒΟΑΚ σε σχέση με τη δημοπρασία του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά τέλος πάντων, μιας και μιλάει για Αμερική: Εγώ δεν ξέρω υπουργό Εξωτερικών στις ΗΠΑ να έχει τον γιο της να περιφέρεται στο ΥΠΕΞ ως επικεφαλής γραφείου. Βλέπε Ντόρα Μπακογιάννη, 2006».
Μπακογιάννη για Κασσελάκη: «Πριν κάνει δηλώσεις ας ανοίγει και κανένα βιβλίο»
Η Ντόρα Μπακογιάννη απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη σε σχέση με τις δηλώσεις που είχε κάνει τις περασμένες ημέρες για τον ΒΟΑΚ αλλά και την παρουσία του πρωθυπουργού στον γάμο του δημάρχου Χανίων.
Η κα Μπακογιάννη, μιλώντας στο Zarpa Radio 89,6 την Παρασκευή, με έντονη δόση ειρωνείας αναρωτήθηκε τι γνωρίζει ο κ. Κασσελάκης για τον ΒΟΑΚ, ενώ τον προέτρεψε να «ανοίξει κανένα βιβλίο» πριν κάνει πολιτικές δηλώσεις: «O κ. Κασσελάκης ανακάλυψε τον ΒΟΑΚ. Μας ανήγγειλε ότι κάνουνε, λέει, τον ΒΟΑΚ με διόδια. Από που ήρθε ακριβώς ο κ. Κασσελάκης; Ξέρει ο κ. Κασσελάκης στην Αμερική κανένα δρόμο που να μην πληρώνουν διόδια; Ξέρει κανέναν δρόμο αυτού του επιπέδου και αυτών των απαιτήσεων; Ηδη με τα διόδια ο ελληνικός προϋπολογισμός θα δίνει για τον ΒΟΑΚ 100 εκατομμύρια τον χρόνο. Να κάνει δηλώσεις ο κ. Κασσελάκης, απλώς πριν τις κάνει να ανοίγει κανένα βιβλίο, κανένα διαδίκτυο. Ακόμα κι ο εγγονός μου το ανοίγει αυτό το διαδίκτυο», είπε η κα Μπακογιάννη.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι ισχύει για τις δωρεάν μετακινήσεις
«Οι πολίτες έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα, ότι η ανάγκη για πολιτική αλλαγή είναι κοινωνική προτεραιότητα, που μπορεί να γίνει πράξη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ
Ποιοι δικαιούχοι α21 δεν θα πληρωθούν την πρώτη δόση
Ποιοι το δικαιούνται, πού γίνεται η αίτηση
Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ιρανών στην Ελλάδα περιγράφει τη ζωή υπό το θεοκρατικό καθεστώς
Η κατάθεση στην εν εξελίξει δίκη του πρώην προέδρου του ΟΠΕΚΕΠΕ
Τι πρέπει να προσέξουν
«Δεν είναι πρόθεση μας να εμπλακούμε στον πόλεμο», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών
Ποιοι άνεργοι το παίρνουν ολόκληρο
«Συμμετέχουμε στις "Ασπίδες" στην Ερυθρά Θάλασσα»
Πλεύρης: Εξετάζουμε το ενδεχόμενο απαγόρευσης της μπούργκας για ανήλικα στην Ελλάδα
Μέχρι πότε πρέπει να έχει πληρωθεί στον εργαζόμενο
Οι σύντροφοι κοροϊδεύουν τις θεούσες, αλλά στην πραγματικότητα δεν διαφέρουν σε πολλά.
Τρόποι πληρωμής, ποιοι δικαιούχοι κόβονται
«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός» δήλωσε ο υπουργός Υγείας
Πότε εμφανίζονται τα χρήματα, όλες οι ημερομηνίες
Η προθεσμία για την υποβολή, ποιοι εξασφαλίζουν τη μέγιστη έκπτωση 4%
Πώς πληρώνω με IRIS, κάρτα και web banking
Στις 24 Μαρτίου η σχετική εισήγηση της Κεραμέως στο Υπουργικό Συμβούλιο
Θεραπεύουμε το σύμπτωμα, αλλά ενισχύουμε παθογένειες που χρόνια τώρα εμποδίζουν την ανάπτυξη υγιούς οικονομικής παιδείας στη χώρα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.