- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ενόχληση Χαρδαλιά από την παρουσία περιφερειακής συμβούλου στο δείπνο Σπηλιωτόπουλου
Η Μαίρη Κουρή ήταν αρχικά υποψήφια με τον Γιώργο Πατούλη
Νίκος Χαρδαλιάς: Ενόχληση από την παρουσία περιφερειακής του συμβούλου στο πολυτελές δείπνο με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο
Την ενόχλησή του για την παρουσία της περιφερειακής του συμβούλου, Μαίρης Κουρή στο πολυτελές δείπνο γνωστού επιχειρηματία με τη συμμετοχή του Άρη Σπηλιωτόπουλου, εξέφρασε ο Νίκος Χαρδαλιάς.
Το περιβάλλον του Νίκου Χαρδαλιά σημείωνε με νόημα ότι η υπερβολή στις δημόσιες εμφανίσεις είναι κάτι που απεχθάνεται ο Περιφερειάρχης Αττικής και έχει διαμηνύσει προς όλους ότι αναμένει χαμηλών τόνων συμπεριφορές.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από το ολίσθημα της κας Κουρή στην οποία μάλιστα έχει αναθέσει και το χαρτοφυλάκιο του πολιτισμού στην Αττική.
«Οφείλουμε να μιλάμε με τη δουλειά και το έργο μας. Υπερφίαλες και αλαζονικές συμπεριφορές δεν έχουν θέση στην παράταξή μας», ήταν το μήνυμα του Νίκου Χαρδαλιά σε συνομιλητές του.
Ποια είναι η Μαίρη Κουρή
Η Μαίρη Κουρή -ακτινολόγος στο επάγγελμα- από αντιδήμαρχος Ηλιούπολης τοποθετήθηκε αντιπεριφερειάρχης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ -λίγο πριν από την αποχώρηση του πρώην περιφερειάρχη- ανέλαβε και τη γενική διεύθυνση του ΕΔΔΥΠΠΥ, του οργανισμού δηλαδή που ασχολείται με την προληπτική ιατρική στους ΟΤΑ και στον οποίο προεδρεύει ο ίδιος ο Γιώργος Πατούλης ως πρόεδρος του ΙΣΑ.
Η επιθυμία της να κατέβει ως υποψήφια στις εθνικές εκλογές του 2023 δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος και ως εκ τούτου έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα με τον Πατούλη, ενώ μετά την «καρατόμησή» του εντάχθηκε στο ψηφοδέλτιο Χαρδαλιά και εξελέγη περιφερειακή σύμβουλος.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής καταγγέλλει ότι διαγράφηκε επειδή «είπε την αλήθεια» για την ηγεσία
Ενισχύεται η ΝΔ, άνοδος και του ΠΑΣΟΚ, σταθερή η Πλεύση, καταρρέει ο ΣΥΡΙΖΑ και αυξάνεται η δυσπιστία
Ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ σκοτώθηκε την πρώτη ημέρα του πολέμου μετά από αμερικανοισραηλινό βομβαρδισμό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατηγορεί τον βουλευτή Αρκαδίας ότι υπονομεύει το κόμμα και αποφεύγει την κριτική στην κυβέρνηση
Στο Μαξίμου η εκτελεστική αντιπρόεδρος της Κομισιόν, με το επίκεντρο στους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και δεξιότητες
«Οι προοπτικές για την ελληνική οικονομία παραμένουν θετικές», τόνισε ο Διοικητής της ΤτΕ
Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας
Ο Δημήτρης Μέλισσας, Καθηγητής ΕΜΠ, γράφει για την προστασία του περιβάλλοντος, τον χωροταξικό σχεδιασμό και τη βιώσιμη ανάπτυξη στην εποχή της κλιματικής κρίσης.
«Να είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα αν παραταθεί η κρίση στο Ιράν» - Η συνέντευξη του πρωθυπουργού
Η ανακοίνωση του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών
Τι ισχύει με την προσαύξηση, ποιοι τη δικαιούνται
«Η Βουλγαρία δεν είναι απλά μια φίλη χώρα, αλλά ένας εταίρος», δήλωσε ο υπουργός Άμυνας
«Αν χρειαστεί, έχουμε το οπλοστάσιο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας
Στόχος να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα
Περιμένουν για πάνω από δύο χρόνια την απόφαση έκδοσης
Παρεμβάσεις για την κυκλοφορία, την οδική ασφάλεια και την αστυνόμευση
«Δεν εκχωρούνται έτσι τα κυριαρχικά δικαιώματα» σημείωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Τι δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους
Η απάντηση σε όσα είχε πει νωρίτερα ο πρώην πρωθυπουργός στη Βουλή
Η αναφορά στο Δόγμα «όπου φυσάει ο άνεμος»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.