Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης από την Καρδίτσα: Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της ΝΔ

Οι πληγείσες περιοχές ζουν ακόμη και σήμερα πολύ δύσκολες καταστάσεις, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Θεσσαλία: «Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας»
Ανδρουλάκης: Περιοδεία στη Θεσσαλία ενόψει ευρωεκλογών © ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/EUROKINISSI

Νίκος Ανδρουλάκης: Περιοδεία στη Θεσσαλία ενόψει ευρωεκλογών  - Τι είπε για τις πληγείσες περιοχές από τον Daniel και τον αγροτικό κόσμο που ζει εκεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση στη Λάρισα με τον υποψήφιο των Σοσιαλιστών Νίκολας Σμίντ, ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέχισε από το πρωί την περιοδεία του ενόψει των Ευρωεκλογών στη Θεσσαλία με επίσκεψη στη Καρδίτσα, περιοχή που επλήγη πολύ από την θεομηνία Daniel.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέχισε την περιοδεία του ενόψει των Ευρωεκλογών στη Θεσσαλία με επίσκεψη στη Καρδίτσα
Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνέχισε την περιοδεία του ενόψει των Ευρωεκλογών στη Θεσσαλία με επίσκεψη στη Καρδίτσα © ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/EUROKINISSI

«Στη Θεσσαλία αποδείχθηκε περίτρανα η ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν κατάφεραν ούτε να ενισχύσουν την πρόληψη, αλλά ούτε να προχωρήσουν γρήγορα στην αποκατάσταση, με αποτέλεσμα οι πληγείσες περιοχές να ζουν ακόμη και σήμερα πολύ δύσκολες καταστάσεις» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του.

Η Καρδίτσα βιώνει ακόμη την ανικανότητα του επιτελικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας. Δεν ήταν μόνο η απουσία πρόληψης,...

Posted by Νίκος Ανδρουλάκης on Tuesday, May 21, 2024

Στη Θεσσαλία ο Νίκος Ανδρουλάκης - Τι είπε για την κακοκαιρία Daniel και τον αγροτικό κόσμο

Υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, πρότεινε από την πρώτη στιγμή να γίνει μία task force και να οργανώσει την αποκατάσταση της Περιφέρειας σε συνεργασία με την αυτοδιοίκηση, το κεντρικό κράτος και τα επιμελητήρια. «Ένας κεντρικός σχεδιασμός με διαβούλευση. Τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει. Η απάντηση της κυβέρνησης; Μια ενιαία αρχή διαχείρισης υδάτων, που θα μπορούσε να είναι κάτι πολύ σωστό, εάν η προτεραιότητα ήταν η τοπική αυτοδιοίκηση και όχι η ιδιωτικοποίηση του νερού, για την οποία διαφωνούμε απολύτως» προσέθεσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ειδική αναφορά έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου. «Οι αγρότες και οι παραγωγοί βλέπουν το κόστος παραγωγής να εκτινάσσεται. Λιπάσματα, ζωοτροφές, ενέργεια. Για εμάς προτεραιότητα είναι οι όροι σύνδεσης σε συνεταιρισμούς και παραγωγούς ώστε να έχουν τη δυνατότητα, μέσω ανανεώσιμων πηγών, να έχουν σταθερό κόστος ενέργειας τα επόμενα χρόνια. Και όση ενέργεια δεν καταναλώνουν, να την πωλούν εκ νέου στο δίκτυο, για να έχουν οικονομικό όφελος και να ισοσταθμίζουν την αύξηση των υπόλοιπων συντελεστών παραγωγής και κόστους. Επιπλέον, επιμένουμε στη διασύνδεση του πρωτογενούς τομέα, της μεταποίησης, των συνεταιρισμών με τον τουρισμό, για να έχουμε εξωστρέφεια. Έρχονται εκατομμύρια ταξιδιώτες κάθε χρόνο στην Ελλάδα, αλλά δυστυχώς δεν γεύονται τα ελληνικά προϊόντα. Με αποτέλεσμα να έχουμε 10 δισεκατομμύρια εισαγωγές τροφίμων, ακόμη και ντομάτες από την Πολωνία» σημείωσε.

Ειδική αναφορά έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου
Ειδική αναφορά έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης στα προβλήματα του αγροτικού κόσμου © ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ/EUROKINISSI

«Έχουμε ένα άλλο όραμα και ένα άλλο σχέδιο για μία βιώσιμη ανάπτυξη, απέναντι στο μοντέλο της σημερινής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Για αυτό ζητώ από τους πολίτες, και εδώ στην Καρδίτσα και σε όλη τη Θεσσαλία, να στηρίξουν τη δημοκρατική παράταξη και να αποδοκιμάσουν την αλαζονεία της σημερινής κυβέρνησης, που δυστυχώς περιφρονεί τα μεγάλα προβλήματα του παραγωγικού κόσμου της χώρας» κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.