- CITY GUIDE
- PODCAST
-
10°
Βίκυ Φλέσσα για τα Τέμπη: «Τα παιδιά αυτά τα σκοτώσαμε όλοι μαζί»
Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση - Τι απάντησε η ίδια
Βίκυ Φλέσσα: Η δήλωσή της για τα Τέμπη που προκάλεσε αντιδράσεις - Τι απάντησε η ίδια
Αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση της υποψήφιας για τις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατίας Βίκυς Φλέσσα, η οποία μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας και αναφερόμενη στο δυστύχημα των Τεμπών, ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου». Και συνέχισε: «Όπως και στο Μάτι τους κάψαμε όλοι και όλες μαζί. Αυτή είναι η γνώμη μου. Δεν έχει σχέση με κανένα πρωθυπουργό και καμία κυβέρνηση».
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της κ. Φλέσσα:
Η απάντηση Φλέσσα για όσα είπε για τα Τέμπη
Η ίδια μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωσή της, απάντησε με ανάρτησή της:
«Ὀργανωμένα ὁ #ΣΥΡΙΖΑ καὶ ὁ πρόεδρος του μαζὶ Στέφανος #Κασσελάκης ἐξακολουθοῦν νὰ παραποιοῦν δημόσιες δηλὼσεις μου. Συνειδητὰ. Σὲ παρουσίαση τοῦ βιβλίου μου στὸν Σύλλογο Πασχὸντων ἀπὸ Σκλὴρυνση κατὰ Πλάκας πρίν ἀπό 10 ἡμέρες μὶα κυρὶα μὲ ἐγκάλεσε "γιατὶ, κυρὶα Φλέσσα, εἶσθε ὑποψήφια μὲ αὐτὴν τήν ἐλεεινή κυβέρνηση τῶν ἐγκληματιῶν, πού σκὸτωσαν τὰ παιδιὰ μας;” ἀναφερόμενη στα Τέμπη. Ἡ ἀπάντησὴ μου γιὰ τήν διαχρονικὴ παθογένεια τοῦ ἑλληνικοῦ κράτους, ποὺ προκαλεῖ τραγωδίες, ὃπως στὰ #Τέμπη καὶ τὸ #Μάτι, μὲ παράλληλη ἀναφορὰ στὴν εὐθύνη ὃλων μας, γίνεται σήμερα μέ καθυστέρηση 10 ἡμερῶν ἀντικείμενο παραποίησης καὶ ἀνήθικης πολιτικῆς ἐκμετάλλευσης. Σκοπὸς δὲν εἶναι μὸνον νὰ πληγεῖ τὸ πρόσωπὸ μου ὡς ὑποψὴφιας, ἡ ὁποία ἔχει ἐπιλέξει νὰ ἐκφράζει μὲ παρρησία τίς ἀπόψεις της, ἀλλὰ καὶ νὰ πληγεῖ ἡ ἲδια ἡ παράταξη τῆς ΝΔ».
Ὀργανωμένα
— Vicky Flessa (@vickyflessa) April 24, 2024
ὁ #ΣΥΡΙΖΑ
καὶ ὁ πρόεδρος του μαζὶ Στέφανος #Κασσελάκης ἐξακολουθοῦν νὰ παραποιοῦν δημόσιες δηλὼσεις μου. Συνειδητὰ.
Σὲ παρουσίαση τοῦ βιβλίου μου στὸν Σύλλογο Πασχὸντων ἀπὸ Σκλὴρυνση κατὰ Πλάκας πρίν ἀπό 10 ἡμέρες μὶα κυρὶα μὲ ἐγκάλεσε…
ΣΥΡΙΖΑ: Ξεπερνά τις αντοχές της κοινωνίας
«Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει: «Ο απαράδεκτος ισχυρισμός της υποψήφιας ευρωβουλευτή της ΝΔ, κ. Β. Φλέσσα, για το έγκλημα στα Τέμπη, ότι «το κράτος όλο νοσεί. Τα παιδιά τα σκοτώσαμε όλοι και όλες μαζί», επιβεβαιώνει ότι κάθε πτυχή της εμπλοκής της ΝΔ σ’ αυτή την τραγωδία οδηγεί στη συγκάλυψη, την πρόκληση και την ύβρη.
Η προσπάθεια της υποψήφιας της ΝΔ να υπερασπιστεί την κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη και να την «ξεπλύνει» από συγκεκριμένες ευθύνες συγκεκριμένων στελεχών της, οι οποίες δεν περιορίζονται στην ίδια την τραγωδία, αλλά και σε όλα όσα ακολούθησαν και αποκαλύπτονται συνεχώς, συνιστά βαθύτατη προσβολή προς τους συγγενείς των θυμάτων, που δίνουν έναν μεγάλο αγώνα για απόδοση δικαιοσύνης.
Η βολική για την κυβέρνηση, όσο και κυνική, έννοια της «συλλογικής ευθύνης» που υιοθετεί η κ. Φλέσσα ξεπερνά τα όρια αντοχής της ελληνικής κοινωνίας, η οποία συμμερίζεται πλήρως την αγωνία των συγγενών για δικαιοσύνη και στηρίζει τον αγώνα τους».
ΚΚΕ: Δεν είναι προσωπική της γνώμη, αλλά κυβερνητική υπερασπιστική γραμμή
«Η κα. Φλέσσα, με τη δήλωσή της ότι “τους νεκρούς σε Τέμπη και Μάτι τους σκοτώσαμε όλοι μαζί”, εξέφρασε με κυνικό τρόπο αυτό που ουσιαστικά εννοούν και η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ και οι προηγούμενες, όταν μιλάνε για “ανθρώπινα λάθη” και “χρόνιες παθογένειες”, για να συγκαλύψουν την εγκληματική πολιτική που βάζει το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ καταδικάζοντας τις δηλώσεις της υποψήφιας ευρωβουλευτού της ΝΔ.
«Άρα, δεν είναι μια προσωπική της γνώμη, όπως έσπευσε να διευκρινίσει, είναι η κυβερνητική “υπερασπιστική γραμμή” που προσπαθεί να φορτώσει στο λαό την ευθύνη για τα εγκλήματα σε βάρος του», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του ΚΚΕ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Η πρόοδος της χώρας μας αναγνωρίζεται διεθνώς», τόνισε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης
Ποιες επιπτώσεις υπάρχουν αν δεν καταβληθούν εμπρόθεσμα;
Όσα είπε ο πρώην πρωθυπουργός στη χθεσινή του ομιλία σε εκδήλωση
Η πρόταση της παράταξης «Αθήνα Ψηλά»
Χαρακτήρισε τον συνδυασμό «ανησυχητικό κοκτέιλ»
Με ανατροπή του αποτελέσματος του πρώτου γύρου
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά
Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους στενούς δεσμούς Ελλάδας και ΗΠΑ που ενισχύονται ολοένα και περισσότερο
Πολύ σημαντικό έργο χαρακτήρισε την επέκταση του Μετρό προς την Γλυφάδα
«Είμαι διαθέσιμος για διάλογο», δηλώνει ο Υπουργός
Τα καλά νέα αφορούν κυρίως τη νότια Ευρώπη
O βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ μιλάει για όλα στο νέο podcast της ATHENS VOICE
Το βιβλίο αναφέρεται στην επιτυχία έξι μικρών κρατών
Ο ναός βρίσκεται εντός της ζώνης προστασίας του αρχαιολογικού χώρου της Ακρόπολης
«Η υγεία του πρωτογενούς τομέα είναι κάτι το οποίο πρέπει να μας απασχολεί όλους» σημείωσε ο πρωθυπουργός
Αναλυτικά το ωράριο μέχρι το τέλος του έτους
Πώς υπολογίζεται το ποσό
Ποιοι είναι οι πέντε τρόποι πληρωμής
Τι δήλωσε σε συνέντευξή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.